Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Jålete norske fotballspillere?  
Sport
Norges Fotball Forbund

Italia -  Norge: 2 - 1

Vi som har vært aktive innen fotball på nests øverste nivå, og som i en mannsalder interessert har fulgt med på det som skjer, overraskes stadig av naiviteten innen norsk toppfotball. Selv om pressen gjør sitt, er Norge alltid best, før kampen. Og hva skjer? En gjeng overbetalte og "jålete", unnskyld Drillos uttrykk, fotballspillere entrer banen i Palermo. I stedet for å gjøre det de er gode på, skal de imponere med flikker og utsidepasninger som de ikke engang får til på trening. 

Arrogansen lyser, og såledragningene til John Arne Riise,  hemmer fremdrift i flere sekunder, og er nok til at John Carew er offside. Dette jåleriet bør Riise, en person som uttaler at han bør bli kaptein på landslaget, legge av seg snarest. Hadde han møtt ballen med innsiden av foten og vært i fart i stedet for alt "tullet" med såledragninger, kunne vi fåtte en hel del overganger.

I  hele 1. omgangen løp "toppidrettsutøverne" med millonær gasjer rundt som en gjeng forvirrete høns. To pasninger innen laget og så var det stopp. Italienerne overtok.

Man vinner ikke kamper fordi man tror man er best, men fordi man er best. Kanskje det bør bli "mantraet" for det norske fotballandslaget i fremtiden? 

Det virker som om enkelte er mer opptatt av sitt ego og fremtidige økonomiske utkomme, enn av lagts og Norges beste. Da har de intet på landslaget å gjøre. Dette var for dårlig selv om vi spilte mot Italia i Italia. Hva vil Hareide finne på nå? Kanskje ta kontakt med lokale spillere som forsatt ikke er "overbetalt", og fortsatt vil svette mye, svært mye, for Norge?   

Skrevet 05 September kl. 01:38 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 4


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.089 Sekunder