Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Er trøndere dårlige tapere?  
Sport
Rosenborg Etter at Vålerenga ydmyket RBK 1-4 på Lerkendal, er det en del episoder på og utenfor banen som tilsier at  trønderne kanskje bør trene mer på å tape. Det vil kanskje gjøre innspurten i Tippeligaen litt mer spennende?


Først ble supporterbussen til klanen beskutt på vei til Oslo. Heldigvis ble ingen skadet, og ingen av Rosenborg supportene synes å være innblandet.

I ettertid går RBK Frode Johnsen ut i VG og hudfletter dommer Hauge, fordi han ikke dømmer straffe i RBK favør for holding og dytting i Vålerenga sitt forsvar. Mange mener at Johnsen har skylapper og at han ikke legger merke til Hoftun og Riseth i eget forvar. Få om noen, holder og dytter (dyktig skult) mer enn disse i norsk toppfotball.

Når Frode Johnsen klager sin nød, så kanskje han forstår tidligere klager fra lag og Ole Stavrum, som mente at dommerne tidligere forærte RBK en rekke seriemesterskap ved "alltid" å dømme 70-30% i RBK favør? All skuespiller kunst fra Mini, Skammelsrud, Derek Sørensen og Berg ble belønnet med 3 poeng. Ikke rart det er en stor overgang med nøytral dømming?

Les mer i VG

Skrevet 12 September kl. 18:42 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.8
Stemmer: 5


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.089 Sekunder