Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Dette kan du ikke kalle fordeling av velferdsgodene, Bondevik!  
Redaktør

Statsminister Kjell-Magne Bondevik
Foto: Nettavisen

Statsbudsjett fikk som de fleste trodde, en sterk høyredreining, og den solidaritetspolitikken som statsminister Bondevik til enhver tid elsker å fortelle det norske folk om, for åpen mikrofon, blir som ofte før bare ord, ord!!!


Samtidig fikk vi nok et eksempel på at Næringslivpartiet Høyre, ved Per Kristian Foss, holder et godt grep om rattet i finans Norge. Det er tydelig at Foss er mer bekvem blant NHO sine medlemmer og aksjonærene på Oslo Børs, enn blant trygde(mis)brukerne. Det vises vel best ved at Høyre vil gi de børsnoterte selskapene en rabatt i formuesbeskatning på 35%. Er dette sosial fordeling?

Det fremlagte statsbudsjettet viser tydelig at solidaritetstanken er helt forlatt, og at egoismen har tatt overhånd. De som alt har skodd seg kraftig økonomisk ved "utbyttefesten" tidligere, får nå ifølge Regjeringen sitt forslag, nye muligheter til å bli enda rikere og "enda større" en "naboen".

De som i dag sliter med dårlig økonomi og helse, må se langt etter bedre kår. De fleste av disse har store utgifter til medisiner, noe som økes dramatisk. De fleste har heller ingen egen bolig, som vill ha gitt dem lavere skatt, grunnet avvikling av fordelsbeskattning av bolig. I tillegg skal det kuttes i andre sosiale ordninger.

Dette harmonerer dårlig med KrF sine uttalte mål. Dersom KrF ser at de ikke har mulighet til å få sine ønsker "oppfylt", bør de avstå fra å spre disse "usanhetene" til velgerne.

Å si at de skal satse på psykisk helse, har politikerne gjort før! Hva fikk vi da! Les mer.

Kan ikke noen innen media lage en realety serie hvor politikerne er nødt til, i 1/2 år, å klare seg med de tilbud de svakeste i samfunnet må nøye seg med? I tillegg må de delta som ventelise- og korridorpasient ved "Sjukehusane". Politikerne hadde sjøldaudt etter kort tid, fordi de har alt for lite kontakt med den vikelighet som den vanlige mann og kvinne opplever daglig!

Les mer her

Skrevet 07 October kl. 21:03 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 3


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.113 Sekunder