Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Gutteklubben Grei slår til igjen?  
Redaktør
Her skjermes toppene

Grøholt blir sitjande, medan to tilsette truleg mister jobben i Vinmonopolet. Dei tilsette i styret støtta denne konklusjonen, men vedgår at det sat langt inne, melder Bergens Tidende. Det er klar at de annsatte bør være obs dersom de bli invitert på julebord av en leverandør. Han kan jo ha uedle hensikter. Et julebord koster tross alt gjerne 600 kr. totalt. Og husk det er sprit det gjelder.

Dersom man i følge VG, som Knut Gøholt og konen, reiser jorden rundt til en kostnad på flere hundrede tusen kroner, med et firma som ikke leverer sprit, men bare steller med IT og Data, ja da er det jo helt OK ifølge styret.

Bravida, som bare var et datterselskap av Telenor, var fjern fra tanken om at kanskje også Vinmonopolet ville bytte ut "bevduene" og fjærpennene med mer moderne apparater. Hvordan kan noe kalle dette smøreturer? Fy om fy.

Når det gjelder styrets behandling av denne farsen, er det mange som stiller spørsmål med enkelte medlemmer sin mulighet til å gjøre en god nok jobb. Det å haste fra det ene styevervet til det andre, og stadig "skifte hatter", kan frata enkelte muligheten til å gjøre en god nok jobb. Bør man ofre noen lengre "nede" i sysemet for å opprettholde trovedigheten som mulig fremtidig styremedlem i det som mange kaller "gutteklubben Grei"?

Les mer i BT

I VG i dag 12.02.05 settes det spørsmålstegn ved habiliten til statminiser Bondevik, som fredet Grøholt. Grunnen er at Bondevik og andre regjeringsmedlemmer fikk påspandert kostbare turer. Jussprofessor Henning Jakhelln mener det er farlig nær å bli en lov for toppene og en for vanlige folk.

Vi mener at regjeringsmedlemmene, med lønninger oppunder og over 1 million kroner, selv kunne klare å betale for "smørreturene". Det må jo være en agenda for firma for å invitere politikere på tur. De menige ansatte i Vinmonopolet, med lønninger på kr 350.000,- mister jobben for et julebord til kr 500,-. Vi mener i motsetning til Jakhelln at lovens forskjellsbehandling alt eksisterer mellom toppene og vanlige folk. Vi skjønner godt at mange reagerer på forskjellsbehandlingen.

Les mer i VG

Skrevet 12 February kl. 01:46 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.6
Stemmer: 5


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør


Re: Gutteklubben Grei slår til igjen? (Poeng: 0)
av Gjest den 13 February kl. 19:23
Det er typisk at eliten beskytter hverandre. Vi må velge politikere som vi kan stole på til høsten!


Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.096 Sekunder