Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Selvopptatte og jålete fotballspillere?  
Sport
John Arne Riise Enkelte norske fotballspillerne, har den siste tiden fått så hatten passer, grunnet sin overdådige væremåte, og til tider mangel på kollektiv bevissthet på fotballbanen.
John Arne Riise

Det er klart at spillerne må kunne bruke sine penger som de selv lyster, men det er lov å stille spørsmålstegn med noen av deres valg.

De må få kle seg ut som juletrær om de ønsker, eller kjøpe seg en ny "personlighet" av smykker, klær og biler, dersom dette betyr så mye for dem. For svært mange betyr dette intet. Det beste bevis på det er den jordnære "gutten" fra Kristiansund, Ole Gunnar Solskjær, som sannsynligvis er den beste norske spilleren gjennom tidene, og som har en flott  personlighet.

Det vi kan kritisere spillerne som deltar på landslaget for, er deres takling og løps vegring. Ref Magne Hoseth sitt "forsiktig med foten" spill og mangel på defensiv vilje.  Dessverre ser det ikke ut til at han "behøver" råd fra andre.
Det bør stilles som krav til den enkelte spiller, at ikke alle de utenom sportslige aktiviteter tar bort fokus på hva som kreves av en aktør med flagget på brystet.

Vi mener også at det er feile signaler fra Åge Hareide, å utnevne John Arne Riise til kaptein på landslaget. Det sender ut feile signaler til unge spillere. Riise er alt for umoden som kaptein, og i manges øyne en "linse lus", som benytter en hver anledning, på og utenfor banen, til å stikke seg frem. Det er vel ikke et TV kamera eller mikrofon, på en mottakelse, møte, trening, innslag eller kamp, uten Riise i "bakgrunnen", eller aller helst i forgrunnen! Det tillater ikke en kapteinsrolle! 

Som innlogget medlem kan du skrive kommentarer nedenfor.

Skrevet 11 June kl. 00:00 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.66
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

RedaktørSport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.107 Sekunder