Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Nå må Brann satse, men på riktig spillertype!  
Sport
Magne Hoseth Som de fleste fotbal interesserte har fått med seg, synes Raymond Kvisvik sine dager i Brann å være talte. Masse media har også knyttet Magne Hoseth til Brann som en "arvtaker"!


Raymond Kvisvik skal ha stor takk når han nå forlater Bergen av familiære grunner. Han har tilført Brann en ny dimensjon både fotballmessig og menneskelig. Lykke til videre!

Nå håper vi at Brann tar seg tid og finner en spiller som det kan satses på i fremtiden, og som samtidig kan gi litt igjen ved eventuelt videresalg.

Trond Fredrik Ludvigsen fra Bodø Glimt, er en bra spiller, men noe begrenset i sin spillestil. Selv om han har beholdt hurtigheten, begynner også han å trekke på årene.

At Magne Hoseth har takket nei, og kanskje går til VIF, ser vi som en fordel for Brann. Vi har alltid ment at Hoseth har vært oppskrytt, med dårlig "motor", svak i duellspill og i det defensive arbeidet. Etter vår mening er Magne Hoseth en luksusspiller, som elsker å briljere, mens andre må gjøre "grovarbeidet". En slik spiller har ikke Brann bruk for!

Svært mange av det vi kaller "stjernespillere" sliter med for dårlig "motor". Dette skyldes ofte at de på aldersbestemt nivå lå langt foran andre, enten teknisk eller fysisk. I den perioden hvor man utvikler hjerte og lungekapasiteten, fløt de oppå, gav skjelden alt, og stagnerte etter hvert. Seinere er det vanskelig å ta igjen det tapte. Mange mente at Frank Strandli var et offer for dette fenomenet.

Vi er mer enig med Strand i BT som mener at Petter Vaagan Moen fra Ham Kam er en type å satse på. Se bare hva som har skjedd med Christian Grindheim, som ville spille for Brann, ble vraket og endte i VIF. Vi håper Brann ikke gjør samme feilen igjen.

Les mer i BT

Skrevet 18 June kl. 11:26 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.83
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.102 Sekunder