Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Uff Brann. Dette var pinlig!  
Sport
Bilde fra kamper hvor noe foregikk

Odd - Brann  :  0 - 0

Uff Brann. Dette var dårlig. Selv ikke det siste kvarteret, hvor Brann jobbet, reddet helhetsinntrykket.Etter spillet Brann presterte, var det OK at Brann ikke vant, men med bakgrunn i sjanser og en dommer som ikke synes å være Brannpatriot, burde Brann ha halt seieren i land.

Dommeren, som det viser seg etter gjennomgang av opptak fra kampen, dømte 70/30 for hjemmelaget, gikk på de fleste filmoppsettene fra Odd spillerne. Hvorfor han annullerte målet til Miller/Sæternes er en gåte, som selv ikke dommeren har en god forklaring på.

Forsvareren til Odd festet et solid grep rundt overarmen til Miller, som er på vei inn i Odd sin 16 meteren, og da Miller vender rundt, mister forsvareren grepet og faller. Lille Miller kaster de store stopper rund som "kjegler"??

Det doble livtaket som midtstopperen til Odd festet på Winter, som på vei i gjennom like før slutt, var et klart straffe.

I tillegg gikk dommeren på enhver filming fra Odd spillerne. Således filmet Hoff et gult kort på Miller, i en takling hvor Miller går til, men stopper opp og ikke er i kontakt med Hoff. Hoff derimot foretar et svalestup på egen hånd. Hvor er de gule kortene for filming? Kun 1 gang unnlot dommeren å gå på filming fra de importerte spillerne til Odd, men da stod han en 1/2 meter fra situasjonen.

Litt ampert var kampen til tider, men maken til fall og "nær døden situasjon", som den oddspiller Ocean foretar etter en kamp om ballen med Martin Andresen, er det lenge siden vi har sett. Bildene viser "ikke" at Martin slår, i et forsøk på å fri seg fra Ocean sin "omfavnelse". Det mente dommeren at han "så", sammen med TV2 sin reporter Mini, som har de samme TV bildene som oss å foreholde seg til?? 

Nei Mini, med et sånt utgangspunkt for vurdering, bør du dempe dine uttalelser om Martin Andresen for åpen mikrofon!! Du har også kommet med noe klare meldinger om Andresen sin væremåte på banen, i tidligere Fotball Extra, uttalelser som du bør holde deg for god til.

Nok om situasjoner. Dette var en kamp Brann kunne og burde vunnet med normal "tenning", men når Sæternes, Andresen, Scharner og delvis Kvisvik melder seg ut av kampen de første 75 minuttene, ja da er ikke Brann bedre. Kanskje spillerne bør gå et kurs i å takle litt ros?

Les mer i BT     Les mer

Skrevet 27 June kl. 11:12 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.66
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.096 Sekunder