Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Ikke tro på AP sier Sponheim, lederen i det han mener er Norges viktigste parti?  
Redaktør
Lars Sponheim
Lars Sponheim

Så er valgkampen i gang, og politikerne overgår hverandre i overbud. Regjeringspartiene, med Sponheim i spissen, advarer mot det rød-grønne alternativet. Ikke tro på AP, som lover bro over Hardangerfjorden, sier Sponheim.


Nei, man burde ikke tro på noen politikere, for de lever ikke i den alminnelige hverdag, hverken innen eldreomsorg, helsevesen, barnehage eller skole. Blir de syke eller trenger annen oppfølging går de forbi enhver kø.

Regjeringspartiene lover en rekke ting som mange spør seg om, ”Hvorfor har dere ikke allerede innført disse lovnadene i inneværende stortingsperiode”?

Alt skal konkurranseutsettes, kommunale tjenester, hjemmehjelp med stoppeklokke, nedfrosne middagsretter, kutt i dessert. De setter nestekjærlighet og omsorg ut på anbud, noe som rammer dem særlig hardt som er enslige og uten familie. Er det et slikt kaldt samfunn vi vil ha? Neppe!

Det vil koste noen milliarder for et av verdens rikeste land, å rette opp i dette. Selv om oljeinntektene renner over i oljefondet, har ikke regjeringen råd. De har nemmelig gitt skatteletter til dem som har aller mest fra før. Dette er summer som kunne dekket hele eldre omsorgen. Bare Stein Erik Hagen sitt firma, skal ifølge VG ha fått 2 milliarder i skattelette/skattefritt utbytte, i inneværende stortingsperiode.

Vi er enig med naboen, Piddien, som gav uttrykk for følgende: Ja for 2 milliarder skulle de ha fått kommet i mitt bryllup også. De skulle fått holdt innlegg i bridge klubben, med rødvin attåt. Og så kunne de sovet ut på sofaen.

Vi blir ikke overrasket dersom AP blir nødt til å stå ved sin lovnad om bro over Hardangerfjorden. Mange mener at det er verdt å prøve, for den sittende regjeringen vil ikke. Hva har man å tape?

Les mer i BT

Skrevet 28 July kl. 14:38 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør

itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.098 Sekunder