Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Legger Bergen Kommune forholdene til rette for natursvineri?  
Offentlig
BiR Dette skriver BiR om seg selv: Selskapet har spesialkompetanse innen miljørelatert avfallshåndtering og tilbyr profesjonell bedriftsveiledning. Vi leverer gjennomtenkte avfallsløsninger som er effektive, økonomisk lønnsomme og miljøvennlige.


Undertegnede har i en årrekke benyttet seg av muligheten til å tømme eiendom/hus for overflødige ting/skrot, ved levering til de forskjellige avfallsdeponier. Du gjorde jobben og kunne levere bosset.

Så innførte BiR (Byrådet) en avgift på kr. 50,- for at du gjør alt arbeidet, transporterer bosset til deponiet og sorterer det i containere. Takk skal du ha, kr 50,- skal BiR ha!! Latterlig spør du meg.

Undertegnede var seinest denne uken og leverte gamle tepper. Det var en masse folk og samtlige var provosert over "ekstraskatten" Bergen Kommune har innført. Det var ikke summen folk reagerte på men det at folk som var miljøbevist måtte betale for å bli kvitt bosset/restavfallet. Det er vel slik de tenker, alle de som er med på den økende forurensingen.

For innbyggerne i Bergen, som også har betalt for mye "skatt" via vannavgiften, kan det ikke være noe trøst i innslaget på Nrk P1 i dag, om Brobekk gjenvinning i Oslo, hvor alle gratis kan levere restavfall/boss. Hva er det med politikerne i Bergen?

Skrevet 12 October kl. 00:00 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Offentlig
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Offentlig:
Er byrådet i lommen på utbyggere?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4
Stemmer: 1


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Offentlig

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.086 Sekunder