Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Israel ''produserer'' Hizbollah tilhengere!  
Redaktør
Statsminister Ehud Olmert
Ehud Olmert
Dersom den israelske statsminister Ehud Olmert tror at han kan "utrydde" Hizbollah ved å bombe Libanon tilbake til steinalderen, står det svært dårlig til med fornuften.


Hva skjedde med motstandsviljen i Norge under okkupasjonsmaktens herjinger under 2. verdenskrig. Jo den økte blant befolkningen. De som gjorde motstand mot invasjonen ble også kalt terrorister av okkupantene. Vi kalt dem "gutta på skauen"!

Når barn/gutter ser sin familie og nærmeste bli massakrert uten grunn, og hjem bli utslettet, skaper det et hat mot Israel og rekrutterer selvfølgelig nye tilhengere til Hizbollah.

Undertegnede var i Danor Bataljonen i Gasa i 1962-63 og kunne med selvsyn se hvilke fryktelige forhold palestinerne levde under i flyktningleirene, 15 år etter opprettelsen av staten Israel.

I dag 58 år etter "landflyktighet", blir palestinerne fremdeles brukt i et spill om penger og stemmer fra de jødiske og de konservative kristne miljø i USA, ved de forskjellige amerikanske presidentvalgene. Det er ingen som tror at penger og stemmer gis uten bindinger til politikken i Midt - Østen.

Også her opptrer USA med dobbelmoral. De sender utenriksminister Condoleeza Rice til Midt - Østen for å gi palestinerne en neve dollar avlat?( Hva er avlat), mens Isreal får de våpen de ønsker i den videre bombing av Libanon. Samtidig gir det hjemmeindusrien i USA arbeid med produksjon av våpen. Money talks. Utenriksminister Condoleeza Rice
Condoleeza Rice

Er det rart at det oppstår "motstandsgrupper" mot disse overgrepene? Det er disse motstandsgruppene som George W. Bush ynder å kalle terroriser. Han stiller aldri spørsmål om hvorfor man blir en "terrorist"! 

Skrevet 05 August kl. 17:48 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 5


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder