Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Kan dette kalles smøring/korrupsjon?  
Offentlig
Karl I. Hagen Fremskrittspartiet I følge Bergensavisen (BA) 22.08.06 fikk Frp`s Carl I Hagen et større pengebeløp fra Se og Hør for en hjemme-hos-repotasje. 


i følge BA mente både den daværende partiformannen i Frp og Se og Hør at de hadde noe å tjene på reportasjen. Carl I. Hagen, som nå er visepresident på Stortinget, hadde lenge avvist tilbud om å stille opp i et hjemme-hos-intervju.

Men da Hagen skulle selge boligen sin på Bestum i Oslo, mente han at en slik reportasje vil være med på å øke mulighetene for å få en god pris på huset.enge avvist tilbud om å stille opp i et hjemme-hos-intervju.

Generalsekretær Per Edgar Kokkvold i Presseforbundet er overrasket over Carl I. Hagens avtale med Se og Hør, og sier at han aldri har hørt om politikere som tar imot betalig for å slippe mediene til i sitt hjem.

Penger bør ikke være en del av den vurderingen. Våre politikere er i en helt spesiell stilling. De er folkevalgte, de har et tillitsoppdrag, de er folkets tjener. Som sådan bør de etter min oppfatning primært stille opp gratis for mediene, sier Kokkvold.

Hva blir det neste politikerne vil ta imot penger for? Les mer i BA.

Skrevet 22 August kl. 11:02 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Offentlig
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Offentlig:
Er byrådet i lommen på utbyggere?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 3


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Offentlig

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder