Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Hvor er logikken Norges Fotballforbund?  
Sport
Her "overfaller" Joakim Persson   Eirik Bakke Her blir Eirik Bakke "overfalt" av Stabæks Joakim Persson, et overfall som bare gav gult kort til Persson, men som etter manges mening kvalifiserer til politianmeldelse.
Foto: TV2

Etter kampen mellom Stabæk og Brann uttalte dommer Roy Helge Olsen at han ikke så hendelsen godt nok, men at den burde medført rødt kort til Persson. NFF har uttalt at de ikke vil omgjøre dommeres avgjørelsen om gult kort.

Da er vårt spørsmål til NFF. Hvor er logikken? Hvordan skal man hindre slike overfall i fremtiden, dersom man ikke har muligheter eller ikke bruker dem som finnes, som video?

NFF har ved en rekke anledninger i ettertid gått inn og overprøvd en dommers avgjørelser i en kamp, ved for eksempel albuebruk, etter å ha sett bilder av forseelsene på video. Synderene har fått flere kampers karantene.

På samme måte gikk de inn og omgjorde det feilaktige idømte røde kortet til Sandefjords Førsund, etter i ettertid å ha sett hendelsen på video.

Dommeransvarlig i NFF, Rune Pedersen, sier ifølge Bergens Tidende, at dommeren så hendelsen og gjorde feil. Derfor kan NFF ikke gå inn og omgjøre "kortet"! Dommer og assistentdommer så også hva som skjedde i Sandfjord, gjorde feil og gikk senere inn og trakk tilbake det røde "kortet" til Førsund! Hva er forskjellen på disse hendelsene?

Vi mener at det er brist i logikken når NFF ikke vil gå inn i Bakke/Persson saken, en sak som har satt sinnene i fotball Norge i kok. Ved i ettertid å gi "grisene" straff uansett hvem de er, kan NFF forebygge stygge skader og invalidisering. Selv landslags legen ber NFF ta affære. Kanskje NFF fremdeles tror at fotballagene er til for dem og ikke tvert om? 

Skrevet 13 September kl. 10:05 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.094 Sekunder