Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
John Arne Riise er tilbake i manesjen!  
Sport
John Arne Riise
John Arne Riise
Ja så er endelig John Arne tilbake etter skade, på det som mange mener at han oppfatter som sin manesje, fotballbanen. I dag 07.10.06 spiller Norge kvalifiseringskamp for VM mot Hellas.


Denne uken viste TV2 dokumentar filmen om fotballspilleren John Arne Riise. Filmen viste en gutt med uvanlige egenskaper og vilje, blandet med i følge enkelte en krevende, viljesterk og overambisiøs mor.

I følge hans venner i Ålesund, var det kun fotball som fikk bety noe for ham i oppveksten. Det skal en sterk psyke til å makte det av den som gjennomlever det. TVN har vist filmer om hvordan foreldre med egne uforløste ambisjoner innen idrett, har ødelagt barna sine både fysisk og psykisk, for å oppnå sine foreldres drømmer.

Det er klart at alt fokuset som har vært rundt Riise, både her hjemme og i England gjør noe med en. Det også helt tydelig at John Arne oppsøker og elsker oppmerksomhet og PR. Derfor må det ha vært en nedtur ikke å få være med på dødballtrening, som var overlatt til Martin Andresen og Gamsten.

Hva gjør man da? Jo man sirkler rundt der hvor TV linsene zoomer, i håp om å bli fanget inn. Dersom man da ikke får nok ”pressedekning”, kan man jo simulere en føling med ankelskaden, med ispose og bandasje, og vips så er de ”nyttige idiotene” som journalistene ofte omtaler seg selv, på plass med kamera og blokk.

Heldigvis gjennomskuet Åge Hareide skuespillet, og vips så var John Arne Riise frisk igjen. Vi har stor respekt for det John Arne har oppnådd som fotballspiller og det arbeidet han har lagt ned, men når han uttaler at han vil bli kaptein på landslaget, blir vi betenkt. Dette fordi det krever helt spesielle egenskaper, hvor ydmykhet er en meget viktig del. På dette feltet mener vi at John Arne Riise har en lang vei å gå. Han er jo ikke akkurat en person som holder seg i bakgrunnen og overlater "manesjen" til andre!

Hareide refset John Arne.

07.10.06 kl: 23:20 Norge tapte 1-0 mot de regjerende europamestre. Burde hatt uavgjort etter feilt idømt offside og Årst sin heading på overtid. John Arne Riise greide derimot å "gjennomføre" diverse intervjuer både for Nrk og pressen. Overrasket? Neppe!

Se uttalelser fra Hareide

Skrevet 07 October kl. 09:32 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 4


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.115 Sekunder