Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Velkommen til virkeligheten Ranveig Frøyland!  
Redaktør
Helsepolitiker Ranveig Frøyland

Ranveig Frøyland
I følge BT (19.02.07) møtte helsetopp virkeligheten. Ranveig Frøiland holdt bare ut en uke på Åstveit Helsesenter da hun skulle trene opp kneet sitt. Jeg ble deprimert av de lange korridorene, de upersonlige oppholds- og pasientrommene på opptreningssenteret jeg bodde på, sier styrelederen i Helse Bergen. 


Vi får si som Lektor Tørrdal. "Du store alpakka". Hvor virkeligfjern er det mulig å bli, spesielt for en som er styreleder for Helse Bergen og Haukeland Universitetssykehus.

Det er helt klart at politikeren ikke har besøkt Haukeland Sykehus uanmeldt og på egen hånd. Derfor har hun ikke "sett" alle sengepostene ledelsen stenger for å "spare penger". Derfor har hun heller ikke sett alle korridorpasientene, som stues unna når helsetoppen har "visitas".

Hun er heller ikke klar over at andre rom fylles når en politiker legges inn på ENEROM. Ledelsen for sykehuset må jo vise at de har alt på stell.

Vi har skrevet det før og gjentar det gjerne. Politikerne lever ikke i den virkelige verden, og får derfor ofte sjokk når de konfronteres med den. En politiker fra distriktet, innrømte for åpen mikrofon at han fikk sjokk da han plutselig ble innlagt og havnet på gangen. Han ante ikke at det fantes korridorpasienter?

Les mer.       Les mer         Les om Frøyland i BT

Skrevet 23 February kl. 18:00 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 4


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.095 Sekunder