Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Bossbyen Bergen!  
Offentlig
Hva fant Lisbeth Iversen i bosset?
Lisbeth Iversen
itBergen skrev 12.10.05. at Bergen Kommune la til rette for natursvin, da de overlot innsamling av skrot og avfall til BIR sine depoter. Dette er nå blitt godt dokumentert gjennom Bergens Tidende sine artikler!  


BIR Dette skriver BiR om seg selv: Selskapet har spesialkompetanse innen miljørelatert avfallshåndtering og tilbyr profesjonell bedriftsveiledning. Vi leverer gjennomtenkte avfallsløsninger som er effektive, økonomisk lønnsomme og miljøvennlige.

Det er mulig at dette er målsetningen, men det hjelper jo lite når folk ikke besøker BIR sine depoter, men dumper bosset i naturen.

Som itBergen skrev tidligere ser det ut til at folk reagerer på at man skal gjøre alt arbeidet, kjøre ti BIR sine avfallsdepot, betale kr. 50,- for det du har i bilen og kr. 280,- dersom du har henger. På depotet står BIR ansatte med hansker og peker hvor du skal legge skrotet. Provoserende!

Vi tror ikke at det er avgiften som avholder en del mennesker fra å være miljøbevist, men det at kommunen forlanger en hel del og tilbyr lite. Det Bergen Kommune burde gjort var å belaste alle borgere for kr. 50,- og så kunne vi ha levert alt det bosset vi hadde fritt.

Vi er sikker på at dette vill ha blitt billigere for Bergen Kommune!

Les mer i Bergens Tidende

Skrevet 28 March kl. 11:45 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Offentlig
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Offentlig:
Er byrådet i lommen på utbyggere?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 1


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Offentlig

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.087 Sekunder