Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Får ikke Oslo nok?  
Sport
Norges Idrettsforbund Fredag 30.03.07 gikk flaggene til topps i Tromsø. Tromsø hadde vunnet kampen om å bli Norges søke by for Vinterolympiaden 2018.
Dette falt ikke i god jord hos Oslo pampene i Idrettsstyrets valgkomité, med "Kollen general" Rolf Nyhus i spissen! 


Seinere samme dag fikk samtlige som stemte for Tromsø "sparken" i Idrettsstyre?

I følge BT: " I sekstiden fredag kveld gikk Annicke Bergh Monsen ut av Oslo-flyet og inn i terminalen på Flesland. Tidligere på dagen hadde hun sikret flertall i idrettsstyret for Tromsø som Norges neste OL-søker.

Hun slo på mobilen og fikk en melding. Monsen ringte nestleder i valgkomiteen i Norges Idrettsforbund, og fikk beskjeden: Hun er vraket til idrettsstyret."

Monsen var ikke den eneste som fikk beskjed om at hun var vraket. Det gjorde alle som hadde stemt for Tromsø tidligere på dagen.

Valgkomiteens leder Rolf Nyhus avviste på TV på det sterkeste at komiteens beslutning skyldes medlemmenes støtte til ishavsbyens kandidatur.

Står dette til troende? Neppe. Det kan neppe være en tilfeldighet at samtlige 6 som stemte for Tromsø ble vraket. Er dette demokrati? Nei.

Vi foreslår at man skifter ut hele valgkomiteen som synes å være inhabil. Det viser den ved at den kun godtar medlemmer med Oslo sympatier!

For oss ute i "bushen" reiser hårene seg når man benytter slike virkemidler. Det bør være nok når Oslo har støvsugd landet for oppegående firmas hovedkontor for å få skatteinntekter, om ikke Oslo også skal være det eneste sted for store arrangementer.

Lykke til Tromsø!        Les mer i BT

Skrevet 01 April kl. 12:31 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 4


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.095 Sekunder