Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Med hjarte på rette staden.  
Sport

Trond Mohn er i følge Bergens Tidende kåret til årets idrettsnavn for 2003, en utnevnelse man måtte bruke mye tid på, for å få Mohn til å akseptere skrivet BT. Nedenfor følger en artikkel vi skrev om idrettens velgjører 03.06.03Så har igjen Trond Mohn vært ute og donert en stor sum penger som skal hjelpe en rekke fotballklubber med å rekruttere enda flere barn og unge bort fra gatene og inn i organiserte miljøer.

Dette er forebyggende arbeid på høyt plan, noe vi håper at politikerne snart kan kopiere. I tillegg har Mohn vært med i arbeidet for å fremme forskningen i Bergen.
Tidligere har Mohn gitt store summer i forbinelse med idrettshaller og baner i regionen. Alt dette "arbeidet" kommer godt med, og bør få politikerne til å forstå at å forrebygge er viktigere og helt sikkert "rimeligere" enn å behandle taperne. Vi får håpe at Mohns engasjement ikke blir en sovepute for politikerne!

Når Trond Mohn gjør en slik formidabel innsats for idrettsmiljøene, burde det bli "rimeligere" for politikerne å drive forebyggende arbeid via drift av ungdomsklubber? 
En stor takk til Trond Mohn.

Redaksjonen gratulerer med utmerkelsen.

MARITA AAREKOL (foto)

Skrevet 28 December kl. 00:00 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Sport
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Sport:
Kjetil Rekdal utgått på dato?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Sport

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.092 Sekunder