Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Hotell i Oslo. Hoteller/Pensjonater/Overnatting/Gjestehus iOslo.
Her finner du overnatting!

Norwegian Nedenfor finner du en enkel oversikt over Hoteller og Pensjonater for Overnatting i Oslo. Linkene er til hjemmesidene. Du kan også besøke Hotell sidene for hele Norge og worldwide.


 Anker Hostel  Hostellet ligger sentralt til i Oslo. 10 minutters gange til det myldrende folkelivet på hovedgaten Karl Johan, Oslo Sentralbanestasjon og en rekke butikker og restauranter.
 Anker Hotel Best Western Med 10 minutters gange til Karl Johan, Oslos hovedgate, ligger vi svært sentralt plassert.
 Bed and Breakfast  Her sover du godt og rimelig. Samtidig som det er stille og sentralt ved Frognerparken.
 Best Western Hotel Bondeheimen Velkomen til den beste løydomen i byen. Sjølve skjønar vi godt kvifor så mange ulike menneske vil vere våre gjester
 Bogstad Camp og Turistsenter  Vi ligger i naturskjønne omgivelser 9 km fra Oslo sentrum. Plassen omfatter et område på 180 mål, med Oslomarka og Bogstadvannet som nærmeste nabo.
 Booking Service  Her kan du bestille turer i Norge.
 Carlton Hotel  Hotellet er intimt, med god atmosfære og lokalisert i et fredlig område på Oslo's vestkant, bare fire minutter spasertur fra Aker Brygge og Slottet.
 Clarion Collection Hotel Bastion  Bastion er et førsteklasses hotell beliggende i Kvadraturen, i gangavstand til Karl Johans gate og Sentralstasjonen, med noen av Oslos beste restauranter og en rekke museer og gallerier som naboer.
 Clarion Hotel Royal Christiania  Hotellet ligger i hjertet av Oslo, vis a vis Sentralbanestasjonen og Flytoget til Gardermoen. Trikk, buss og T-bane er alle like i nærheten.
 Cochs Pensjonat  Pensjonatet er sentralt beliggende i det nordre hjørnet av Slotts Parken i hjerte av Oslo.
 Comfort Hotel Børsparken  Vårt langsiktige mål er at skal oppleves som det beste rom/frokost hotellet i Oslo innen få år.
 Comfort Hotel Gabelshus  Med utsikt til tibaketrukne bygater kan du kople av i stilfulle, sjarmerende hotellomgivelser med historie helt tilbake til 1912.
  First Hotel Grims Grenka First Hotel Grims Grenka - et unikt designhotell med fokus på genuine, profesjonell og utsøkt service.
 Fist Hotel Millennium Oslo  First Hotel Millennium er et førsteklasses hotel, et lite steinkast fra Karl Johan og Akershus Festning. Restauranter, museer, gallerier og severdigheter sloss om oppmerksomheten.
 
 Fredensborg Apartment  Mer enn 350 møblerte og utstyrte leiligheter for korttidsleie. Det beste alternativ for bedrifter og privatpersoner som trenger bolig for kort tidsrom med alle fasiliteter.
 Frogner House  Vi driver et sjarmerende, egenartet og personlig hotell, sentralt beliggende på Frogner, i hjertet av Oslo. Besøk oss.
 Gaustad Hotell  Gaustad Hotell ligger i Oslo vest, i stille og rolig omgivelser, i tilknytning til Rikshospitalet. Hotellet har 89 smakfulle rom. Restauranten serverer frokost, lunsjbuffét og dagens middag.
 H8 Apartments  Vi leier ut leiligheter for kortere eller lengre perioder.
 Haraldsheim  Haraldsheim ligger 4 km fra sentrum i trygge og pene omgivelser og med praktfull utsikt over byen og fjorden.
 Hotel Continental På terskelen til dette familiedrevne hotellet er det ikke sikkert at du merker noe spesielt. Selv om du nok aner at dette kommer til å bli bra. Et virkelig godt hotell er en langsom opplevelse.
 Lysebu Velkommen til Lysebu, vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu ble opprinnelig bygget i 1916 i tradisjonell norsk stil, utformet og innredet som en norsk storgård.
 Norlandia Karl Johan Hotell  Hotellet er stedet for deg som ønsker å oppleve bylivet, men også ønsker å trekke deg tilbake i avslappende omgivelser. Dette er et koselig hotell, midt på Oslos paradegate.
 Norlandia Saga Hotell  I en staselig bygård bak Slottet ligger hotellet sentralt plassert. Byens mange og varierte tilbud er alle i gangavstand fra hotellet. Et kvartal fra hotellet finner du Bogstadveien, Oslos beste og mest besøkte handlegate.
 Perminalen Hotell  Bo rimelig midt i Oslo sentrum. Her er alt laget til rette for at du skal trives og føle deg hjemme de dagene du er i Oslo.
 Radisson SAS Plaza Hotel - Oslo  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson SAS Plaza Hotel Nord Europas høyeste og Norges største hotell.
 Radisson SAS Scandinavia Hotel via Plaza Hotellet ligger midt i sentrum med slottet som nærmeste nabo. Hotellet tilbyr byens beste utsikt over byen og fjorden. Klikk nede i høyre marg på linkene til hoteller i nærheten. Linken for hvert hotell er for lange.
 Rica Grand Hotel.  Deluxe fullservice forretningshotell, beliggende meget sentralt på Oslos berømte hovedgate "Karl Johan", mellom Stortinget og Slottet og i forhold til shopping, kultur og severdigheter. Hotellet er et av de mest tradisjonsrike hoteller i Norge, som åpnet i 1874.
 Rica Helsfyr Hotel  Et moderne konferanse- og forretningshotell med landlig beliggenhet og store grøntarealer i umiddelbar nærhet.
 Rica Holberg Hotel  Hotellet var tidligere Rica Triangel Hotel, og er et hyggelig sentrumshotell med personlig atmosfære og meget sentralt beliggende ikke langt fra Oslos hovedgate Karl Johan.
 Rica Holmenkollen Park Hotel  Deler av hotellet dateres tilbake til 1894 og nasjonalromantikken. Dette gjenspeiles gjennom kunst og utsmykninger. En rik arv flettes inn i moderne og nødvendige fasiliteter.
 Rica Hotel Bygdøy Alle  Hotellet er en liten perle sentralt plassert i Bygdøy allé på Frogner, et av Oslos flotteste bolig- og shoppingstrøk, med kort vei til Oslos alle severdigheter. Rica Hotel Bygdøy Allé er et fullservicehotell.
 Rica Oslo Hotel  Førsteklasses forretningshotell sentralt beliggende i Oslo sentrum i Karl Johans gate med inngang fra Biskop Gunnerus gate. Med sin beliggenhet i sentrum er det kun to minutters gangavstand til Oslo Sentralstasjon og Gardermobanen.
 Rica Travel Hotel  Hotellet ligger i rolige omgivelser meget sentralt til i Oslo sentrum, bare 50 m fra Karl Johans gate og Stortinget.
 Rica Viktoria Hotel Førsteklasses forretningshotell som ligger midt i hjertet av Oslo, 200 m fra Stortinget, Karl Johansgate og Oslo Rådhus, samt kort avstand til Aker Brygge.
 Scandic Hotel Byporten  Hotellet ligger midt i sentrum, vegg i vegg med Oslo Sentralstasjon, og kun 2 min. gange under tak fra Flytoget.
 Scandic Hotel KNA Hotellet ligger i sentrum, mellom Slottet og Aker Brygge. Flytog og Nationaltheatret stasjon 100 m.
 Scandic Hotel Sjølyst  Nærmeste nabo til Norges Varemesse, landets største møte-, konferanse-, og messesenter. Aker Brygge, Vigelandsparken, Bygdøy Museene, Holmenkollen.
 Scandic Hotel StOlav  Gangavstand til Karl Johan, slottet, stortinget, shopping og en mengde restauranter og cafeer.
 Skullerud Konferansesenter  Skullerud Konferansesenter. En utfyllende web gir flere detaljer.
 Soria Moria Hotell og Konferansesenter  Bare et steinkast unna de tredobbelte rekkene med trafikklys, salgsstatistikkene og de ubesvarte anropene, ligger Soria Moria, som en oase midt i byen.
 Thon Hotel Astoria  Meget sentralt og kun 50 meters gange fra Karl Johans gate. 300 meter fra Sentralbanestasjonen, bytrikken, T-banen, flybussen og flytoget. Spar penger på hotell midt i Oslo Sentrum!
 Thon Hotel Bristol  Vi har vært omtalt som en utrolig vellykket kombinasjon av nåtid og fortid.Først og fremst tilfredsstiller hotellet alle de krav vår tids reisende har til bekvemmelighet og effektivitet.
 Thon Hotel Cecil  Du finner oss midt i Oslo, ved siden av Stortinget og hovedgaten Karl Johan. Restauranter og butikker finnes i umiddelbar nærhet.
 Thon Hotel Europa  Thon Hotel Europa er et moderne byhotell midt i sentrum av Oslo med kort gangavstand til Karl Johans gate, Stortinget og Regjeringskvartalet. Våre nære naboer er Slottet og Kulturhistorisk Museum.
 Thon Hotel Gyldenløve  Flott beliggenhet på Oslos vestkant, midt i byens beste handlegate. Gangavstand til byens severdigheter og Karl Johans gate.
 Thon Hotel Linne  Linne Hotel ligger sentralt i Groruddalen, nord for Oslo sentrum. Her, mellom Bjerkebanen og Linderudsenteret, er du bare ti minutter unna Oslo S.
 Thon Hotel Munch  I hjertet av Oslo sentrum ligger Thon Hotel Munch, med gangavstand til alt du trenger: shopping, restauranter, kino, teater og offentlig transport.
 Thon Hotel Opera  Thon Hotel Opera ligger ved Flytogterminalen på Oslo S. All offentlig transport finner du rett utenfor døren. Hotellet har flott utsikt over Oslofjorden og den nye operabygningen.
 Thon Hotel Slottsparken Meget sentralt i Oslo med gangavstand til shopping, restauranter og offentlig transport. Appartementshotellet ligger ved det konglige slott.
 Thon Hotel Spectrum Hotellet ligger midt i Oslo sentrum med gangavstand til Oslo S, all offentlig transport, Karl Johan, Oslo Spectrum, restauranter og kjøpesentre.
 Thon Hotel Stefan  Hotellet ligger i en hjørnegård fra 1952, sentralt i Oslo, med gangavstand til offentlig transport, flybuss og shopping. Med Karl Johans gate rett rundt hjørnet og gangavstand til Oslos hovedattraksjoner som Slottet og Stortinget.
 Thon Hotel Terminus  Hotellet ligger midt i sentrum, ca 200 m til Oslo Sentralstasjonen, Flytogterminalen, Bussterminalen. Karl Johansgate, Oslo Spectrum, og den nye Operaen er nære naboer. Garasje i hotellets underetasje.
 Thon Hotel Vika Atrium  Vi ligger ovenfor Aker Brygge, kjent for shopping, restauranter og et yrende folkeliv. 5 minutters gange til Karl Johans gate, Slottet og Nasjonalteateret.
 Trollvasshytta  Kom til oss og vær deg selv - vi er en liten gjestegård med en kundeorientert betjening hvor du selv setter rammene for ditt opphold.
 Tulip Inn Rainbow Hotel Norrøna  Hotel Norrøna ligger sentralt plassert i Grensen, en paralellgate til Karl Johans gate.

Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2007-04-12 (6075 lesninger)

[ Tilbake ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.090 Sekunder