Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Oslo som reisemål!
iOslo - i Oslo Severdigheter


Oslo Rådhus

Velkommen til Oslo sentrum med Rådhuset i bakgrunnen. Nedenfor finner du lenker til de fleste attraksjonene i hovedstaden.


Hoteller i Oslo   Restauranter i Oslo   Barer & Puber   Webcamera i Oslo


Her følger nyttige lenker for besøk i hovedstaden:
     

Oslo kommune Her finner du Oslo kommune sin web og alle dens tilbud.

Hoteller i Oslo Her finner du en alfabetisk oversikt over hoteller.

Aker Brygge  Området inneholdt skipsverft og mekanisk industri - Aker Mekaniske Verksted AS - frem til 1982 og ble fra 1985 utviklet som tidenes største samlede eiendomsprosjekt i Oslo. Utviklingen av Aker Brygge ble initiert av eieren av skipsverftsområdet, Aker a.s.

Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst er et privat samtidskunstmuseum som viser skiftende utstillinger av internasjonal kunst. Vi ønsker publikum velkommen til et spennende utstillingsprogram som inkluderer de største navnene på den internasjonale kunstarenaen.

Bogstad Gård drives av Oslo kommune, Friluftsetaten. Gården har hester, kuer, griser, sauer og høner. Stallplasser til utleie for private hester.

Frammuseet er et polarmuseum der man har verdens mest kjente polarskute, FRAM fra 1892, om hovedattraksjonen. Skuta er utstilt i original med intakt interiør og gjenstander og alle besøkende er velkommen ombord.

Holmenkollen Culture and Tourist Center Holmenkollen er ikke bare en idrettsarena. Den er også en turistattraksjon. Med godt over en million besøkende hvert år, er Holmenkollen et av Norges mest besøkte reisemål.

Middelalderbyen og Oslo sin historie  Oslo hadde eksistert i ca.300 år da borgen på Akersneset ble anlagt. På dette tidspunktet, på høyden av dens omfang, hadde byen to borger, Kongsgården på Øra og Bispeborgen lengre oppe i byen. Innenfor bygrensen var det ni kirker - Hallvardskatedralen, kongens Mariakirke på Øra, to sognekirker, tre klosterkirker og to andre kirker.

Nasjonalgalleriet Kulturnett er en del av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Nasjonalgalleriet er nasjonalt kunstmuseum. Norsk og utenlandsk maleri og skulptur frem til 1945, tegninger og grafikk frem til våre dager.

Nasjonalmuseet Målet for det nye museet skal være "å heve kunnskapen om og engasjementet for billedkunst, arkitektur, kunsthåndverk og design, utvikle den kritiske sansen, stimulere til ny erkjenning, skape økt historisk bevissthet og toleranse for mangfold."

Nobels Fredssenter ligger i den gamle stasjonsbygningen på Vestbanen ved Rådhusplassen i Oslo. Stedet er et levende senter for formidling av fredsprisens idealer og aktuelle konflikter, sier Geir Lundestad, direktør ved Nobelinstituttet og fadder for prosjektet.

Norsk Folkemuseum  Friluftsmuseum har 155 antikvariske bygninger fra ulike distrikter i Norge. Blandt hovedattraksjonene er Gol Stavkirke fra 1200-tallet, Raulandstua fra 1300-tallet og bygården Wessels gate 15 fra 1865.

Oslo Promotion: Attractions På disse sidene vil du finne fyldig informasjon om alle de tingene som er spesielle for denne byen. Du kan enten klikke på ”les mer…”.

Akershus Festning ligger i grønne omgivelser like ved Rådhuset og Aker Brygge. På Festningsområdet finner du også Hjemmefrontmuseet, Forsvarsmuseet, Akershus Slott og Slottskirken. her er det virkelig historie i alle vegger.

Det Norske Kongehus Det norske monarkiet har røtter som går mer enn tusen år tilbake i tid. I løpet av disse årene har Norge hatt mer enn 60 regenter, som alle kan gjengis med navn. Dagens konge tilhører fyrsteslekten Glücksburg, som har regjert Norge siden 1905.

Skiforeningen: Tryvannstårnet By car, you get to Tryvannstårnet television tower by following road signs to Holmenkollen, then to Voksenkollen and Tryvannstårnet. Large parking lot near the tower.

Vikingskiphuset Samlingene på Vikingskipshuset er en del av Oldsaksamlingen. Samlingene rommer gjenstandene fra fire av vikingtidens skipsgraver: Oseberg, Gokstad, Tune og Borre. I 1852 ble det ble funnet rester av en skipsgrav i Borre i Vestfold. I tilleg til saumen (skipsnagler) var bare enkelte gjenstander bevart bl.a. seletøybeslag i bronse og et glassbeger.

Vigelandparken dekker 320 mål. Alle de 212 skulpturene er modellert av Gustav Vigeland og området er opparbeidet etter hans tegninger. Skulpturene er samlet i 5 større enheter langs en 850 meter lang akse: Hovedportalen, Broen med barneplassen, Fontenen, Monolittplatået og Livshjulet.

Vigelandsparken VisitOslo Trikk 12 fra Aker Brygge til Vigelandsparken (Hovedporten) eller ta T-banen til Majorstuen, gå ned Kirkeveien, eller ta buss 20 Galgeberg/Skøyen til Vigelandsparken.

Under menyen Weblinker finner du også Næringsliv for byen.

Tips oss om nyttige linker.

 

Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2005-07-09 (12462 lesninger)

[ Tilbake ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.089 Sekunder