Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Mat og drikke/ Kjøttprodusenter


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 A.Idsøe AS 
Beskrivelse: Det går fint an å ha et langt liv som slakter, og samtidig ha en skarp kniv. Vi er Stavangers eldste firma. Hos oss finner du det beste markedet kan tilby. Vi følger nøye med på modningen av kjøttet, bruker friske urter i pølsene og røker baconet på naturlig vis.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1911
Gi karakter til dette webstedet

 Alf Bredrup 
Beskrivelse: Alf Bredrup på Furnes sine produkter har blitt prisbelønt i flere år på rad. Spekematproduksjon kan sammenlignes med vinlaging. Det grunnleggende for begge er en prosess over tid, og at mange faktorer spiller inn.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 943 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Alfathi 
Beskrivelse: Alfathi produkter lages av halal-slaktet kjøtt. Forskjellen mellom halal-slakting og tradisjonell norsk slakting, er at slakteren bør være troende muslim, og at dyret velsignes når det slaktes.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1229
Gi karakter til dette webstedet

 Andreas Fausa Eftf. 
Beskrivelse: Andreas Fausa Eftf. i Langevåg ved Ålesund er en tradisjonell kjøttforretning. Vårt viktigste produkt er "svinemør", som best kan beskrives som en grov pølse. På Sunnmøre er det mange som benytter svinemør sammen med ribbe og pinnekjøtt til julemiddagen.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 984
Gi karakter til dette webstedet

 Angus Gardskjøtt 
Beskrivelse: Angus Gardskjøtt selger kvalitetskjøtt av storferasen Aberdeen Angus direkte fra bonde til forbruker. Kjøttet produseres av et utvalg bønder i området Stavanger, Sola og Randaberg og tilbys til forbrukere primært i Sør-Rogaland.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1061
Gi karakter til dette webstedet

 Angus Gaupset AS 
Beskrivelse: Fra vårt pølsemakeri og kjøkken på Løkkemyra i Kristiansund kan vi i våre butikker tilby menyer for ulike arrangementer som brylluper, konfirmasjoner, barnedåp, grillselskaper,styremiddager m.m.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1175
Gi karakter til dette webstedet

 Arne B. Corneliussen AS 
Beskrivelse: ABC i Oslo har i nesten 60 år vært en ledende leverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien i Norge. Vi er eiet av det danske konsernet Dat-Schaub, og har søsterselskaper over hele verden.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1060
Gi karakter til dette webstedet

 Aron Mat 
Beskrivelse: Historien til Aron Mat startet i 1990, nærmere bestemt i en ombygd stall i Grøtfjord på yttersida av Kvaløya. Vi tilbyr tradisjonsrike produkter til deg som er opptatt av matkultur, kvalitet og nasjonal verdiskapning.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1144
Gi karakter til dette webstedet

 Aurskog Kjøtt AS 
Beskrivelse: Aurskog Kjøtt er en kjøttforedlings bedrift med 5 heltids ansatte og 2 deltidsanstte. Vi har mer enn 40 års erfaring i bransjen. Vi holder til vis a’ vis Aurskog senter som ligger i Aurskog-Høland kommune, 2.8 mil øst for Lillestrøm.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 931
Gi karakter til dette webstedet

 Bjorli Fjellmat AS 
Beskrivelse: Bjorli Fjellmat AS ligger 600 meter over havet på Bjorli. Bjorli er ei ekte norsk fjellbygd, som ligger lengst nord i Gudbrandsdalen. Våre produkter er av høy kvalitet, de er basert på norske råvarer, tradisjoner og nærhet til naturen. Produktene har vunnet stor anseelse i mange sammenhenger, blant annet under NM for kjøttprodukter.
Lagt til: 05-Sep-2008 Treff: 1084
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.107 Sekunder