Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Kurs


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Akademiet Bergen 
Beskrivelse: Akademiet er en landsdekkende skole med utdanninger som fører deg til målet på kort tid. Akademiet tilbyr yrkesrettet fagutdanning med varighet fra 1 til 3 år. Våre studier er praktisk rettet og gir deg en kompetanse som er etterspurt i næringslivet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2446 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AOF Haugaland 
Beskrivelse: Endringer og omstilling i arbeids- og næringsliv gjør at mange må se seg om etter ny jobb. Arbeid i salgs- og serviceyrker kan bli en ny mulighet.
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1684
Gi karakter til dette webstedet

 Commaxx 
Beskrivelse: Commaxx ble etablert i 1992 som en kompetansebedrift med distribusjon av infrastruktur til sentraliserte it-systemer. I 1996 startet samarbeidet med Citrix om distribusjon av deres løsninger i Norge.
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1947 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 DataFagskolen as 
Beskrivelse: DataFagskolen as har sitt utspring i Norsk Informasjonsteknologi AS. Gjennom en årrekke er det blitt drevet PC-opplæring for privat næringsliv, kommuner, fylkeskommuner og Aetat i Østfold.
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1554
Gi karakter til dette webstedet

 DataPower 
Beskrivelse: DataPower i Steinkjer har nylig signert avtale med New Horizons i Nederland. New Horizons er verdens største kurssenterkjede og har noen av sine største kurssentre i Nederland.
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1657
Gi karakter til dette webstedet

 Folkeuniversitetet 
Beskrivelse: Folkeuniversitetet ble opprettet i Oslo i 1864 under navnet "Studentersamfundets Fri Undervisning". Fra universitetsbyene spredte virksomheten seg til mindre byer og tettsteder og deretter videre rundt i landet.
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1360
Gi karakter til dette webstedet

 Folkeuniversitetet i Hordaland 
Beskrivelse: Folkeuniversitetets regionale avdelinger (områdekontor) samordner studieforbundets arbeid i området og representerer lokalavdelingene og medlemsorganisasjoner på fylkesplan når det gjelder voksenopplæring og kulturarbeid. Du finner oss her: Askøy, Bergen, Bømlo, Fjell, Kvinnherad, Nordhordaland, Odda, Stord, Sund, Voss og Øygarden
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 2233
Gi karakter til dette webstedet

 IKT studier ved UiB 
Beskrivelse: Klikk for mer info ! Det profesjonsorienterte, femårige studiet i informasjons- og kommunikasjons teknologi (IKT) gir deg en moderne, tverrfaglig IKT-kompetanse som er spesielt tilpasset behovene i næringsliv og forvaltning. Studiet består av emner som vil gi deg en solid kompetanse til å gjøre.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1977
Gi karakter til dette webstedet

 IT-Akademiet 
Beskrivelse: Det er ikke for sent å ta våre fleksible nettstudier innen webutvikling, administrasjon av nettverk og kontor- og regnskap. Studiene går på deltid og kan kombinerers med jobb og familie
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 1702
Gi karakter til dette webstedet

 KnowledgeGroup PC-HELP 
Beskrivelse: Å kunne lære andre å jobbe effektivt har gitt oss over 4.000 fornøyde kunder siden 1986. Vi tilbyr blant annet e-læring, instruktørbaserte klasseromskurs, kurs som kombinerer e-læring og instruktør (kombinert læring),
Lagt til: 31-Oct-2006 Treff: 2865
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.103 Sekunder