Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Nettskoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bjørkåsen vgs 
Beskrivelse: Bjørkåsen vgs Klikk for mer info ! er en videregående skole for hørselshemmede (døve og tunghørte). Skolen er en del av Vestlandet kompetansesenter. Skolen er landsdekkende - det betyr at det kommer ungdom fra hele landet for å gå på Bjørkåsen. Vi har ca. 45 elever ved skolen. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser på Nesttun, ca. 10 km sør for Bergen sentrum.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1735
Gi karakter til dette webstedet

 Digitalskolen 
Beskrivelse: Digitalskolen ved Historisk Institutt, Universitetet i Bergen.  Her finner du lærepakker i historie, fra grunnskole til universitetsnivå, til fri bruk for dem som ønsker. Velg Digitalskolen i menyen til  venstre og velg nivået du ønsker lærepakker fra ved å klikke på Grunnskole, Videregående eller Universitet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1600
Gi karakter til dette webstedet

 Folkeuniversitetet 
Beskrivelse: Vi er Norges største studieforbund (245 000 kursdeltakere i 2005). Vi tilbyr universitetsstudier, spesialtilpasset bedriftsopplæring, utdanning til fagbrev og mesterbrev, språkundervisning, datakurs og et vell av mindre kurs innen hobby- og fritidssegmentet. Studiene foregår på nett eller ved en av våre 118 lokale undervisningssteder.
Lagt til: 13-Mar-2007 Treff: 1146
Gi karakter til dette webstedet

 NettGymnaset 
Beskrivelse: NettGymnaset Klikk for mer info ! Velkommen til en presentasjon av hvordan du kan oppnå generell studiekompetanse på Internett.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2612 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Norgesuniversitetet 
Beskrivelse: Norgesuniversitetet Klikk for mer info ! er et samarbeid mellom hovedorganisasjonene i norsk arbeidsliv og høgre utdanning, for å styrke arbeidslivsrelatert etter- og videreutdanning. Norgesuniversitetets nettsted er et viktig redskap i dette arbeidet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1722
Gi karakter til dette webstedet

 Skolenettet. 
Beskrivelse: Skolenettet. Klikk for mer info ! Elevenes læringsarbeid er den sentrale aktiviteten i skolen. Skolenettets primære målgruppe består derfor av elevene og deres nærmeste støtteapparat i læringsarbeidet. I den sekundære målgruppen inngår alle som ellers er aktører i, eller har et ansvar for, opplæringa i grunnskole og videregående skole.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1426
Gi karakter til dette webstedet

itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.096 Sekunder