Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Folkehøgskoler og Maritime skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Hardanger Folkehøgskule 
Beskrivelse: Hardanger Folkehøgskule er ein frilynt skule for ungdom og er ikkje bunden opp til noko bestemt livssyn eller politisk retning. Vi tilbyr eit annleis år med rike naturopplevingar og eit spennande fagtilbud med store utfordringar. Skulen har natur og kultur med vekt på Hardanger som profil.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1614
Gi karakter til dette webstedet

 Haugetun Folkehøgskole 
Beskrivelse: Haugetun finner du i landlige omgivelser ikke så langt fra Fredrikstad. Her kan du utvikle dine egne evner, interesser, kunnskaper og ferdigheter i et inspirerende miljø - uten karakterer og eksamenspress.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1150
Gi karakter til dette webstedet

 Hedmarktoppen Folkehøyskole 
Beskrivelse: Velkommen til Hedmarktoppen Folkehøyskole på Hamar! 110 elever begynner på Hedmarktoppen Folkehøyskole til høsten. Du kan bli en av de, og dersom du får plass lover vi deg et topp år med opplevelser, nye utfordringer og venner for livet.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1439
Gi karakter til dette webstedet

 Holtekilen Folkehøgskole 
Beskrivelse: Holtekilen Folkehøgskole på Stabekk, tilbyr et miljø av og for unge mennesker. Dette miljøet skaper og utvikler elevene og personalet i fellesskap. En god del av livet på en folkehøgskole er knyttet til internatet.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1353
Gi karakter til dette webstedet

 Hurdal Verk Folkehøgskole 
Beskrivelse: Hurdal Verk i Akershus er en kristen skole. Dette preger skolen både i undervisningen og det sosiale fellesskapet. Uansett livssyn er du velkommen hit!
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1206
Gi karakter til dette webstedet

 Høgtun Folkehøgskule 
Beskrivelse: Høgtun i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal, har fine internat, og i august 2005 sto eit heilt nytt internat ferdig. Alle internata ligg slik at dei omkransar tunet på Høgtun. Høgtun har best forhold for idrett og ballsport av alle folkehøgskolane i Norge.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1210
Gi karakter til dette webstedet

 Jeløy Folkehøyskole 
Beskrivelse: Jeløy Folkehøyskole ligger idyllisk til på Jeløy midt i Oslofjorden. Herfra er det kort vei til Moss sentrum, Fredrikstad og Oslo. Området rundt skolen kan by på flotte turmuligheter, fiske og kultur.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1825
Gi karakter til dette webstedet

 Jæren Folkehøgskule 
Beskrivelse: Jæren Folkehøgskule ligger i Klepp kommune ligger på Jæren og har over 14.000 innbyggere. Skolen ligger i sentrum av kommunen, som har det meste en trenger i handlesenter og spesialbutikker. I tilegg byr kommunen og nærområdene til skolen på en variert og storslått natur. Her kan du velge mellom hav, strender, lynghei og fjellterreng. De flotte strendene er ideelle for deg som liker å surfe.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1302
Gi karakter til dette webstedet

 Karmøy Folkehøgskule 
Beskrivelse: Karmøy Folkehøgskule ligger i Kopervik på Karmøy. Hos oss velger du 2 linjefag. Vi har 13 spennende alternativer - du finner garantert noen som passer! Alle elevene våre bor på nyoppussede internat med dusj og toalett på rommet.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1175
Gi karakter til dette webstedet

 Kvås Folkehøgskole 
Beskrivelse: Kvås Folkehøgskole i Lyngdal i Vest-Agderer en skole for deg som ønsker et slikt år, og en skole der du kan lære om, og kanskje legge grunnlaget for en karriere. Men du kan også ha et tenke-deg-om-og-føle-deg fram-år.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1182
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.121 Sekunder