Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Folkehøgskoler og Maritime skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Lofoten Folkehøgskole 
Beskrivelse: Folkehøgskolen er ingen yrkesskole, hos oss blir du ikke fagutdannet. Det betyr ikke at du ved Lofoten folkehøgskole vil mangle muligheter til å dyktiggjøre deg innen foto, dykking eller naturmestring.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1210
Gi karakter til dette webstedet

 Lundheim Folkehøgskole 
Beskrivelse: I Moi i Lund kommune ligger Lundheim folkehøgskole, helt sør i Rogaland. ”Vakre Lund”, kalte ordføreren kommunen i en brosjyre du har lest, men han er jo betalt for å skryte. ”Kysten Lindesnes – Åna Sira og dalstroka innafor”, sier mor…”
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1205
Gi karakter til dette webstedet

 Malangssentret Folkehøgskole 
Beskrivelse: Folkehøgskolen 69° Nord i Balsfjord i Troms, er en skole for de over 18 år, men vi tar opp noen elever under 18 år. Det er ingen bestemt søknadsfrist for folkehøgskolene i Norge. Men opptaket starter den 1. februar og vi tar fortløpende opp elever til skolen er full.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1126
Gi karakter til dette webstedet

 Manger Folkehøgskule 
Beskrivelse: Manger Folkehøgskule ligg vakkert til i eit fritt og ope landskap på Manger i Radøy kommune. Manger er ei middels stor vestlandsbygd som ligg 45 km nord for Bergen. Kommunikasjonane har etter kvart vorte gode, særlig etter opninga av Nordhordlandsbrua i 1994.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1753
Gi karakter til dette webstedet

 Møre Folkehøgskule 
Beskrivelse: Møre Folkehøgskule i Ørsta er frilynd. Skulen har sidan starten tatt imot elevar frå heile landet med ulik bakgrunn. I dei seinare åra har skulen fått eit meir internasjonalt preg med elevar frå heile verda, utanlandsreiser og internasjonalt engasjement.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1233
Gi karakter til dette webstedet

 Namdals Folkehøgskole 
Beskrivelse: Vi vil gjerne gi deg et skoleår som setter merke for livet. Når du reiser herfra etter et skoleår i Grong, har du fått mange nye venner og opplevelser, og framtidsplanene dine er kanskje klarere.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1575
Gi karakter til dette webstedet

 Nansenskolen 
Beskrivelse: Nansenskolen på Lillehammer er et studiested for ungdom i alle aldre med ulik politisk, religiøs og kulturell bakgrunn. Skolen har sin forankring i den humanistiske arven og arbeider for å styrke kunnskapen om denne. Vi ønsker blant annet å bidra til et aktivt samfunnsengasjement.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1244
Gi karakter til dette webstedet

 Nordfjord Folkehøgskule 
Beskrivelse: På Vereide i Nordfjord finn du friluftslivskulen mellom bre, fjell og fjord, Nordfjord folkehøgskule. Skulen ligg i storslått Vestlandsnatur, og forholda ligg godt til rette for eit allsidig friluftsliv.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1448
Gi karakter til dette webstedet

 Nordhordland Folkehøgskule 
Beskrivelse: Nordhordland Folkehøgskule på Frekhaug er den største folkehøgskolen i landet. Det er en internatskole med plass til 160 elever fordelt på 1 og 2- mannsrom. Alle rommene har egen dusj og toalett.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1274
Gi karakter til dette webstedet

 Nordiska Folkhögskolan 
Beskrivelse: Nordiska folkhögskolan är en nordisk folkhögskola. Varje år fylls huset av elever från både Sverige och övriga Norden. Många kommer även från vårt närområde; Kungälv och Göteborg. Undervisningsspråken är svenska i första hand, men även danska och norska förekommer.
Lagt til: 09-Jul-2006 Treff: 1577
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.114 Sekunder