Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Folkehøgskoler og Maritime skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Sogndal Folkehøgskule 
Beskrivelse: Sogndal er eit godt utgangspunkt for turar i eit storslått fjordlandskap, m.a. Nærøyfjorden som er på UNESCO si verdsarvliste. Sogndal har gode kommunikasjonar med Bergen, Oslo og Trondheim. Fleire daglege fly- og bussavgangar. Det går hurtigbåt mellom Sogndal og Bergen.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1379
Gi karakter til dette webstedet

 Solborg Folkehøgskole 
Beskrivelse: Solborg Folkehøgskole ble grunnlagt i 1913 og holdt til i leide lokaler i Fredtun Forsamlingshus på Revheim like ved Stavanger. I 1919 flyttet skolen til Tjensvoll. Solborgområdet består i dag av seks bygninger i tillegg til personalboliger og ligger sentralt plassert like ved messeområdet på Tjensvoll, 3 kilometer fra Stavanger sentrum.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1409
Gi karakter til dette webstedet

 Soltun Folkehøgskole 
Beskrivelse: Soltun Folkehøgskole ligger der Troms og Nordland møtes - ved det frodige Tjeldsundet - en naturperle i et av Europas minst forurensede områder. Harstad/Narvik lufthavn på Evenes er bare 10 minutters kjøretur fra skolen. Fra Evenes lufthavn er det gode forbindelser med det øvrige flyplassnettet - både i Sør- og Nord-Norge.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1403
Gi karakter til dette webstedet

 Sund Folkehøgskole 
Beskrivelse: Sund Folkehøgskole i Inderøy i Nord-Trøndelag er en frilynt folkehøgskole med 18-års aldersgrense og er åpen for alle livssyn. Skolen tilstreber lik fordeling mellom gutter og jenter. Sund Folkehøgskole sin profil er å være “en skole for livet – med orientering mot verden”.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1353
Gi karakter til dette webstedet

 Sunnfjord Folkehøgskule 
Beskrivelse: Sunnfjord Folkehøgskule i Førde har et spennende miljø fordi det er ungdom med mange ulike interesser. Du møter både pressefotografen, toppidrettsutøveren, kunstneren, friluftslivfreaken, musikeren, nordlendingen og backpakkeren for å nevne noen.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1677
Gi karakter til dette webstedet

 Sunnhordland Folkehøgskule 
Beskrivelse: Sunnhordland Folkehøgskule er frilynt, med eit skapande miljø og eit flott skuleanlegg med utsyn over fjord og øyer. Vi legg vekt på fagleg kvalitet og på å gjere undervisninga utfordrande og spennande. Samstundes fokuserer vi på allmennmenneskeleg utvikling, både gjennom faglege prosessar og internatlivet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1891
Gi karakter til dette webstedet

 Sunnmøre Folkehøgskule 
Beskrivelse: På Sunnmøre Folkehøgskule i Ulsteinvik ynskjer vi at du i eit kreativt og sosialt miljø tufta på kristne verdiar som kjærleik, respekt, og likeverd skal få utvikle deg på ein positiv måte.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1605
Gi karakter til dette webstedet

 Svanvik Folkehøgskole 
Beskrivelse: Når du kommer til Svanvik folkehøgskole skjønner du bedre hvorfor skolen kalles "Grenseskolen i Grenselandet". Skolen ligger i Pasvikdalen med Russland og Finland som nærmeste naboer. Naboer du vil bli godt kjent med i løpet av skoleåret. Kjennskap er veien til vennskap!
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1262
Gi karakter til dette webstedet

 Toneheim Folkehøgskole 
Beskrivelse: Toneheim folkehøgskole ligger på Ridabu, 3 km fra Hamar sentrum. Siden 1972 har vi jobbet med musikkinteressert ungdom fra hele landet. Hvis du har lyst til å bruke et år av livet ditt på musikk, så er Toneheim et godt valg.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1336
Gi karakter til dette webstedet

 Torshus Folkehøgskole 
Beskrivelse: Torshus Folkehøgskole på Fannrem/Orkdal i Sør-Trøndelag ønsker deg velkommen til et aktivt og interessant skoleår!
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1512
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.100 Sekunder