Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Folkehøgskoler og Maritime skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Toten Folkehøgskole 
Beskrivelse: Toten Folkehøgskole på Østre Toten i Oppland er en frilynt skole. Noe som betyr at vi ikke er bundet opp av bestemte trosretninger eller ideologier, men at vi er interessert i deg som menneske. Du har en plattform som du må bygge videre på.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1395
Gi karakter til dette webstedet

 Trondanes Folkehøgskole 
Beskrivelse: Trondanes Folkehøgskole ligger i naturskjønne omgivelser utenfor Harstad sentrum, og består av 2 bygninger. Hovedbygninga består av internat, undervisningsrom, bibliotek, elevstue og matsal.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1420
Gi karakter til dette webstedet

 Valdres Folkehøgskule 
Beskrivelse: Valdres folkehøgskule er sentralt i Sør-Norge og ligger på Leira, fire km sør for Fagernes. Vi ligger i fantastiske naturomgivelser med tanke på friluftsliv og idrett, og kan nyte godt av en stabil vinter med snø fra november til mai.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1416
Gi karakter til dette webstedet

 Vefsn Folkehøgskole 
Beskrivelse: Vefsn Folkehøgskole ligger i Mosjøen på Helgeland, sør i Nordland fylke. Mosjøen ligger i et område med fin og variert natur, noe særlig friluftslivelevene nyter godt av! Byen har ca 10.000 innbyggere, og er en sjarmerende by med mange og gode tilbud innen kultur og idrett.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1458
Gi karakter til dette webstedet

 Vestoppland Folkehøgskole 
Beskrivelse: Vestoppland Folkehøgskole ligger på Hadeland, 7 mil nord for Oslo og 5 mil sør for Gjøvik. Her finnes et flott turtereng, både sommer og vinter, en rik flora og fauna, stillhet og harmoni.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1490
Gi karakter til dette webstedet

 Viken Folkehøgskole 
Beskrivelse: På Viken Folkehøgskole på Gjøvik hvor ALLE de tilstedeværende deler den samme interessen for musikk, utvikles det et helt spesielt miljø - i positiv forstand! Morsomme skoleturer, prosjektuker og samarbeid på tvers av fordypningene bidrar til følelsen av fellesskap.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1412
Gi karakter til dette webstedet

 Voss Folkehøgskule 
Beskrivelse: Voss Folkehøgskule er ikkje bunden av noko fast pensum. Vi står fritt til å velje fag, emne og arbeidsformer som høver til måla våre. Nokre gonger fell heile timeplanen bort. Dette gjeld i to linjeveker gjennom året, i særskilde situasjonar der vi treng ekstra tid for å arbeide med felles utfordringar, og i samband med store fellesprosjekt.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1825
Gi karakter til dette webstedet

 Åsane Folkehøgskole 
Beskrivelse: Åsane Folkehøgskole Skolen ligger i Bergen og som elev ved Åsane folkehøgskole gis du gode muligheter til å oppleve de tilbud som kulturbyen Bergen byr på. Varierte konsert tilbud, kino og teater, jazzklubber, discoteker og ikke minst et rikt utvalg av lokale kunstnere og artister.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1905
Gi karakter til dette webstedet

 Øytun Folkehøgskole 
Beskrivelse: Øytun folkehøgskole ble startet i 1917, i Havøysund ytterst på Finnmarkskysten. Etter 50 år flyttet skolen til Alta, og beholdt navnet Øytun. Øytun står i den kristne folkehøgskoletradisjonen og vil være en skole for alle.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 1552
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8 
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.108 Sekunder