Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Folkehøgskoler og Maritime skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 Fana Folkehøgskule 
Beskrivelse: Fana Folkehøgskule ligger ved Fana-fjorden på Store Milde i Bergen om lag to mil fra sentrum. Skolen startet i 1915, og er bygget opp omkring en herregård fra 1700-tallet. Hovedbygningen er fredet. De andre trebygningene er stilmessig tilpasset denne, og er satt opp omkring et vakkert tun med gamle trær.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1902
Gi karakter til dette webstedet

 Hardanger Folkehøgskule 
Beskrivelse: Hardanger Folkehøgskule er ein frilynt skule for ungdom og er ikkje bunden opp til noko bestemt livssyn eller politisk retning. Vi tilbyr eit annleis år med rike naturopplevingar og eit spennande fagtilbud med store utfordringar. Skulen har natur og kultur med vekt på Hardanger som profil.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1614
Gi karakter til dette webstedet

 Manger Folkehøgskule 
Beskrivelse: Manger Folkehøgskule ligg vakkert til i eit fritt og ope landskap på Manger i Radøy kommune. Manger er ei middels stor vestlandsbygd som ligg 45 km nord for Bergen. Kommunikasjonane har etter kvart vorte gode, særlig etter opninga av Nordhordlandsbrua i 1994.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1761
Gi karakter til dette webstedet

 Olavskolen Folkehøgskole 
Beskrivelse: Olavskolen Folkehøgskole er ein av dei nyaste folkehøgskulane i Noreg, og vart starta skuleåret 1983/1984. Forutan eit stort undervisningsbygg med rom for linje- og valfag, administrasjon og kontor, har vi ei spennande løysing med eigne hus til elevane.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1589
Gi karakter til dette webstedet

 Sunnhordland Folkehøgskule 
Beskrivelse: Sunnhordland Folkehøgskule er frilynt, med eit skapande miljø og eit flott skuleanlegg med utsyn over fjord og øyer. Vi legg vekt på fagleg kvalitet og på å gjere undervisninga utfordrande og spennande. Samstundes fokuserer vi på allmennmenneskeleg utvikling, både gjennom faglege prosessar og internatlivet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1891
Gi karakter til dette webstedet

 Voss Folkehøgskule 
Beskrivelse: Voss Folkehøgskule er ikkje bunden av noko fast pensum. Vi står fritt til å velje fag, emne og arbeidsformer som høver til måla våre. Nokre gonger fell heile timeplanen bort. Dette gjeld i to linjeveker gjennom året, i særskilde situasjonar der vi treng ekstra tid for å arbeide med felles utfordringar, og i samband med store fellesprosjekt.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1825
Gi karakter til dette webstedet

 Åsane Folkehøgskole 
Beskrivelse: Åsane Folkehøgskole Skolen ligger i Bergen og som elev ved Åsane folkehøgskole gis du gode muligheter til å oppleve de tilbud som kulturbyen Bergen byr på. Varierte konsert tilbud, kino og teater, jazzklubber, discoteker og ikke minst et rikt utvalg av lokale kunstnere og artister.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1905
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Maritime 
Beskrivelse: Bergen Maritime Klikk for mer info ! I Bergen by ble det alt fra 1684 gitt tilbud om utdanning ved offentlig navigasjonsskole. Dette tilbudet varte fram til 1820 og ble blant annet omtalt som «den største navigasjonsskole i norden». Etter mange års fravær oppstod den offentlige navigasjonsskole på nytt i Bergen i 1853 og da som Bergen sjømannskole. Skolen flyttet inn i eget bygg på Nordnes i 1904.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2724
Gi karakter til dette webstedet

 Fiskarfagsk. i Austevoll 
Beskrivelse: Fiskarfagsk. i Austevoll Klikk for mer info ! Skulen som for tida har 200 elevar, ligg på øya Huftarøy i Austevoll kommune, om lag 1 times reise frå Bergen. Godt skjerma mot vær og vind ligg skulebygget vakkert til nær sjøen, med utsyn over Bjørnefjorden. Skulen har eksistert sidan 1946, først ombord i Statsraad Lehmkuhl, sidan 1952 i skulebygg på Laksevåg, og seinare frå 1978 i Austevoll.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1750
Gi karakter til dette webstedet

 Agder Folkehøgskole 
Beskrivelse: Landets sørligste folkehøgskole ligger i Søgne, 16 km fra Kristiansand, sørlands-skjærgården utenfor hybelvinduet!
Lagt til: 08-Jul-2006 Treff: 2172
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.109 Sekunder