Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Eiendom/ Utleie


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Alsaker Eiendom AS 
Beskrivelse: Alsaker Eiendom AS med kontor på Stord vart stifta i 1994 med 2 millionar i aksjekapital som seinare er utvida til 4,5 millionar. Me driv hovudsakleg med utleige av hyblar og leilighetar i Bergen, Stord og Haugesund men har òg nokre forretningslokalar og ein fritidsbustad på Bømlo som er til utleige.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1928 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Boligbyrået Formidling AS 
Beskrivelse: Vårt spesialområde er å finne boliger for firma og privatpersoner med firma-garanti/depositumordning. Dette er et område med mange fallgruber hvor det gjelder å trå forsiktig, så hvorfor ikke søke profesjonell hjelp!
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1634 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 A_ Leiemarkedet.no 
Beskrivelse: Markedsplass for utleieannonser av ulike typer leieobjekter innen næringslokaler, boliger og ferieboliger i inn og utland.
Lagt til: 04-Oct-2004 Treff: 2115 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bergen Boligkontor 
Beskrivelse: Vi har siden 1998 opparbeidet oss til å bli Bergens største og beste aktør i utleiemarkedet med mange ledige boliger til enhver tid. Som kunde hos oss kan vi tilby deg et bredt spekter av ledige hybler, leiligheter, hus og markedets beste og rimligste hjelp i ditt søk etter ny bolig.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 2055 Karakter: 2 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Boligjegeren.no 
Beskrivelse: Velkommen til boligjegeren.no. Her er nyheter, tips, råd og massevis av artikler om bolig. Det er også gratis for deg å annonsere bofellesskap. Nettstedet drives av Leieboerforeningen, og du finner ekstra mye leiestoff på lbf.no. Boligjegeren.no er utviklet med støtte fra Kommunal- og regionaldepartementet.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1950
Gi karakter til dette webstedet

 Selvaag Eiendom 
Beskrivelse: Majoriteten av våre investeringer er rettet mot utleiemarkedet for bolig. Vi har også noe næringslokaler. I Norge er det i all hovedsak knyttet til boligprosjektene våre.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1112
Gi karakter til dette webstedet

 Bolignorge 
Beskrivelse: Bolignorge har etablert seg som et av de aller største nettstedene for annonsering av utleiebolig. I tillegg har vi nyttige tjenester som Husleieloven, oversikt over eiendomsmeglere, linkesamling for studentsamskipnader osv. Dette har gjort at vi hver måned ar mellom 25.000 og 35.000 forskjellige brukere inne på sidene våre.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1962
Gi karakter til dette webstedet

 Takoverhodet.no 
Beskrivelse: Takoverhodet.no er et internett forum, som tar sikte på kun leie/utleie av bolig. Vi satser på å bli Norges beste internett-tjeneste for leie / utleie av alle typer bolig. Er du på jakt etter en bolig? Eller har du en bolig du ønsker å leie ut? Prøv en annonse på takoverhodet.no.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1664
Gi karakter til dette webstedet

 Utleie.no 
Beskrivelse: Utleie.no er en utleieportal som tilbyr annonser for leilighet, hus, bolig, kontor, bil, verktøy, maskiner etc. Du kan enkelt søke direkte, eller skrive inn din annonse - velge eget passord, endre eller slette annonsene når som helst.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1128
Gi karakter til dette webstedet

 Boligformidleren.no 
Beskrivelse: Velkommen til gratis boligformidling på utleiemarkedet. Hos oss kan du rykke inn din egen boligannonse uten å betale ett øre. Din boligannonse vil være synlig på Boligformidleren.no umiddelbart etter innrykk.
Lagt til: 05-Oct-2004 Treff: 1922
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.108 Sekunder