Gled dere Frp! Snart er nye titusener av AP velgere på vei!
Dato: 21 June kl. 11:48 Emne: Offentlig

Siv Jensen Frp
Frp leder Siv Jensen
I følge Nrk Hordaland 18.06.08. har AP i Regjeringen, landet på at det nye Direktoratet for Kriminalomsorg, som i følge Soria Moria erklæringen skulle legges utenfor Oslo, denne gang til Bergen, skal legges til, akkurat Oslo!

Regjeringen avgjør, eller rettere Oslo AP. Da blir det nok Grorud i Oslo, fordi mange mener at Oslo AP styrer Norge!


Ap har tydelig ikke oppdaget at Frp øker oppslutning grunnet alle AP sine feilvurderinger, forfordeling, snuble fot og brutte valgløfter!

Mange tror at AP går på en smell på Vestlandet ved valget 2009, på samma måte som i Nord Norge noen år tilbake, etter at de hadde sviktet landsdelen i en årrekke.

Frp sin fremgang skyldes ikke deres politikk, men AP sin trang til å sentralisere og kontrollere det meste, og da helst lokalisert i Oslo like uten for deres egne kontorer. Som markedsførere og "salgsfolk" mener mange at AP ikke hadde greid å selge is i Sahara!

Frp kan trygt lene seg tilbake, kritisere alt AP og resten av Regjeringen foretar seg, uten selv å måtte vise resultater. De kan fortsette å snu kappen etter velgervinden og velgerne vil fortsette å strømme til. Er det rart at Siv gliser?

Les mer


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=266