Gjelder egne regler, bare du er stor nok?
Dato: 24 June kl. 11:29 Emne: Redaktør


Høyres Dag Skansen
Dag Skansen (H)
I følge Åsane Tidende 24.06.08 mener Høyres Dag Skansen at de som ikke er enige i hans parti sin utbyggingskåthet i Åsane bydel, ønsker seg tilbake til prærien.


Samtidig beskylder han opposisjonen for å ha krampetrekninger, fordi Senterpartiet og SV går imot Høyres ønske om å godta bystyrets reguleringsplan for Ike sitt gigantiske varehus på Nyborg. Bystyret kommer etter alle solemerker til å godkjenne reguleringsplanen. Det er jo næringslivs partiene som styrer Bergen!

Særlig Kjersti Toppe (SP) og Lillian Blom (SV) reagerer på Skansens noe arrogante holdning til grøntområder og den skjeldne fuglebestanden i området. Selv etter at grunneier Agnar Blindheim hevder at den utrydningstruete åkerriksen hekker på området, avviser Skansen påstandene.

Når det gjelder grøntområder, henviser Skansen folk som trenger rekreasjon og ro til områdene Hjortlandsdalen, Bontveit og Salhusfjellet.

Unnskyld Skansen, men er dette tilrettelagt for mødre med barnevogn, brukere av rullestoler, rullatorer eller bare noe tilårskomne med dårlige bein, som vil finne ro i sjelen?

Skal hele Åsane Sentrale Bydel i fremtiden bestå bare av; motorveier, planfrie kryss, varehus, bilforhandlere, næringsbygg, bensinstasjoner, parkeringsplasser, asfalt og betong?

Skal det ikke være plass til en eneste park eller grønn lunge, med stier og grønt arealer hvor innbyggerne kan boltre seg og en benk hvor man lene seg tilbake? Her har Skansen og hans partifeller mye å lære i Danmark. Ta turen og lær hvordan miljøet skal tas vare på!

Hvor utbyggningskåte og næringsliv vennlig er det mulig å bli, uten å svikte sin lokale samfunnsplikt?

Det er for seint å snyte seg når nesen er borte!


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=268