Sex and the City
Dato: 30 June kl. 14:17 Emne: Media

Sex and the city

Ingen greier å vippe «Sex and the City»-jentene av kinopinnen.

I følge BT (30.06.08) troner Carrie Bradshaw og co fremdeles på toppen i sin fjerde uke på kino. 
Over 14.000 fikk med seg siste nytt i historien om de fire venninnene denne helgen. I følge Aftenposten (30.06.08) går første del på tomgang og er en samling løsrevne hendelser og scener som dras ut i det kjedelige. Den siste timen tar filmen seg opp til anselig, ømhjertet underholdning, men det tar for lang tid.

VG Nett skriver: " I storfilmformat og med virkeligheten anno 2008 som bakteppe, virker det hodeløse forbruket og den bunnløse egoismen smakløs og utdatert. Popcornfilm er helt ok, men en del av SATCs suksess har berodd på hvordan serien greide røre ved en slags tidsånd. Når kamera for en gangs skyld fokuserer på noen utenfor damenes sirkel, er det for å gjøre narr av pelsmotstandere. Produktplasseringen er hemningsløs."

Det er lov å ha drømmer og å drømme seg bort. Men mange mener at dersom det overforbruk og all profilering av rådyre forbruksvarer, som er overeksponert i filmen, er det kinopublikum aller helst ønsker seg, da vitner det kanskje litt om egoisme og om at vi har det alt for godt her i landet!

YouTube - SEX AND THE CITY TRAILER


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=271