Lurer Kvasir kundene??
Dato: 11 November kl. 00:00 Emne: Data

Kvasir itBergen er blitt kontaktet av en av våre kunder, Eikås Gård og Kattepensjonat, som ringer og forteller at de er blitt kontaktet av selger fra Kvasir, som forteller at Eikås må tegne annonse hos Kvasir, ellers blir ikke Kattepensjonatet sett/funnet på Internett.

NB! Etter at dette er publisert har Kvasir kontaktet kunden og hevet kontrakten. De henviser til 14 dagers angefrist som ikke ble opplyst, men står på baksiden med liten skrift!

Kvasir er i følge selger det søk som brukes i Norge. Etter intenst salgsarbeid fra Kvasirs selgeren, tegner Marit Eikås 1 års avtale med Kvasir.

Eikås Gård og Kattepensjonat har Hjemmesiden som Partnerside hos itBergen, som har en meget omfattende og topp indeksert database. Eikås Gård sin hjemmeside inneholder alle data, opplysninger, kart og bilder fra Pensjonatet. Siden ble laget 30.03.05. og har til nå hatt ca. 16.900 lesninger (Kan avleses nederst på Hjemmesiden).

itBergen har foretatt søk i Google.no som har ca. 70% av søk i Norge, og vi finner Eikås sine hjemmesider på topp. Vi har også brukt samme søkeord i Kvasir.no  og får samme resultatet som i Google. itBergen sin Partnerside for Eikås kommer opp som nr. 1-2-5-6-9.

Vi har også søkt i Google etter: kattepensjonat i bergen, i hordaland, på vestlandet. itBergen sin Partnerside kommer opp som: Nr. 1-3-1.
Med søkeord: Katte hotell i bergen, i hordaland, på vestlandet. Resultat: Nr. 1-1-1. itBergen/Innhold/Partners/Eikås Gård og Kattepensjonat.

På Kvasir sitt søk, kommer annonsen, som Eikås Gård etter vår mening grunnet mangelfulle opplysninger, ble forledet til å tegne, på toppen ovenfor søkeresultatene.

Vi vet at en del Katalogfirma setter bort salgsarbeidet til Call Firma. Like fullt har Katalogfirmaene ansvar for Call Firmaet sin form for markedsføring, og er i følge Forbrukerkontoret strafferettslig ansvarlig for det.

Nedenfor finner du resultatene etter søk 04.11.08. kl: 15:17 etter: Eikås Gård og Kattepensjonat. Som dere kan se er resultatene helt identiske, fordi Google søker for Kvasir. Øverst på Kvasir søket finner du annonsen som vår kunde, Eikås Gård etter vår mening grunnet mangelfulle opplysninger, ble forledet til å tegne. Lenken kommer inn på itBergen sin Partnerside for Eikås Gård.

Du kan lese om et annet firma i Eniro Gruppen - Telefonkatalogen her.

Google.no

HER KOMMER KVASIR SØK ETTER: Eikås gård og kattepensjonat  Den øverst opplistingen er annonsen Eikås. Firmaene nedenfor finner søkemotoren automatisk. Snakker vi om villedende markedsføring?

Kvasir

Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=277