Lev livet bevisst - start i dag! Linda M. Moen
Dato: 12 December kl. 10:19 Emne: Redaktør

Lev livet bevisst! Med denne boken ønsker Linda M. Moen å inspirere deg til å leve ditt liv slik nettopp du vil ha det. Her får du mange ord til ettertanke. Boken vil kanskje få deg til å stoppe opp og reflektere, bevisstgjøre og sette fokus. Det er noe kanskje de fleste av oss trenger i en travel hverdag?


Denne boken er til deg som stadig lurer på hvordan noen får til alt? Hvordan klarer de det, og vi andre ikke? Det kan synes som om mange ting er lettere for noen enn for andre. Ja, sånn er det - det er riktig det. Det handler om din grunninnstilling i livet, hvordan nettopp du tenker, føler og derigjennom handler.

Redaktøren har lest en rekke bøker om emnet og mener at Lindas bok er en av de beste og mest konkrete på markedet. En del andre bøker sauser alle detaljene sammen og gjentar dem, om og om igjen. Kanskje for å få et høyere sidetall?

Lindas bok er ikke noen doktoravhandling, men er beregnet på deg og meg. Den er lettlest, har oversiktlige kapitler og er svært konkret. Du kan legge den fra deg, men likevel ha tråden når du fortsetter. Du kan seinere gå tilbake til et eksakt kapittel, som du synes er viktig, og som du vil studere litt nærmere. Boken bør være obligatorisk for alle som ønsker, ØNSKER, å gjøre forandringer med sitt liv.

Terningkast Terningkast: Vi gir boken en sterk 5-er.

Linda er medeier og grûnder av bemannings- og rekrutteringsselskapet VEX-Gruppen AS, som har hovedfokus på oljerelatert industri. Selskapet er blant andre, en foretrukket samarbeidspartner for store solide bedrifter i region vest, som også er verdensledende.

Les mer om boken....
          Les mer om Linda M. Moen


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=278