Hjelper politikerne hverandre?
Dato: 05 March kl. 11:37 Emne: Offentlig

Frk politiker Jacobsen sin eiendom

I følge Bergens Tidende (BT) har Bergen Kommunen brukt to år på å behandle den ulovlige byggingen til KrF-politiker Leif Jacobsen. Nå krever Sivilombudsmannen handling.

«For oss fortoner det seg som at Byggesaksetaten spiller på lag med den som tar seg til rette», skriver naboene i sin klage til Sivilombudsmannen.Er det slik mange mener, at politikere hjelper hverandre, og at det til sist skyldes på rot og sammenblanding av saker under saksbehandlingen? Dette er en dårlig unnskylding!

Naboene mener kommunen bruker uforholdsmessig lang tid på å behandle søknadene fra KrF-politiker Leif Jacobsen på Paradis.

Jacobsen fikk i april 2007 anledning til å søke om tillatelse i ettertid, etter at naboene klaget på flere ulovlige byggeprosjekter. 22 måneder senere er søknadene fortsatt ikke ferdigbehandlet.

I følge BT satte Jacobsen blant annet opp en 30 meter lang og seks meter høy forstøtningsmur uten å søke tillatelse. Han begynte også byggingen av en garasje som det ikke var søkt om.

For mange ser det ut som om dersom du er en offentlig person med et stort nettverk, er det bare å ta seg tilrett og håpe på tilgivelse. En vanlig dødelig person ville straks blitt anmeldt til Politiet, og fått dagbøter til alt var tilbakestilt. Vi trudde det var likhet for loven!

Les mer i BT.


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=283