Kjetil Rekdal utgått på dato?
Dato: 27 June kl. 18:14 Emne: Sport

Kjetil Rekdal Dette skrev VG sport 27.06.09. "At Kjetil Rekdal avslører sitt eget lavmål er bare et problem for han selv. At han avslører en aldeles hjelpeløs arroganse som leder, er et problem for norsk fotball."


Dette skrev itBergen etter kampen på Brann Stadion torsdag 25.06.09.
”Brann slo Ålesund 2-1, men det er helt andre ting som stjeler overskriftene. Etter kampen røk Eirik Bakke og Kjetil Rekdal i tottene på hverandre for åpen mikrofon. Rekdal lirte av seg ord og meninger om Bakke som er helt utilgivelig. Vi er enige med Karl Petter Løken i Nrk som nå håper at NFF tar tak og gir Rekdal den straffen han som en profilert Tippeligatrener fortjener.

Det er ikke første gangen Rekdal slenger med leppa. Rekdal bør slutte å sutre og se på situasjonen i trekket før "straffesituasjonen", hvor en Brannspiller ble felt og skulle hatt frispark. "Straffesituasjonen" begynte utenfor 16 meteren og ville bare blitt et frispark. Les mer her.”

Senere har Rekdal uttalt at han legger seg helt falt og ber om unnskyldning. Samtidig forsetter han å rettferdiggjøre seg selv ved å hevde at Eirik Bakke hadde overhøvlet Ålesund spilleren i pausen for filming. Det benekter Bakke og får støtte fra Nrk og Ålesund spilleren selv. At Rekdal innrømmer at han kalte Bakke en Alkis for å såre, viser bare hvor full i f…. Redal kan være!

Dersom Rekdal legger seg flat og beklager, bør han nå holde kjeft!

I dagens VG (27.06.09.) mener Stabæks Ingebrigt Steen Jensen at Rekdal bør tilgis, fordi at folk i en stresset situasjon lett kan miste hode. Han sammenligner Rekdals situasjon med situasjoner hvor han som Stabæk spiller var klin idiot.

Med all respekt Ingebrigt! itBergen mener at dine utbrudd ovenfor ca. 250 tilskuere da du var aktiv for Sabæk og Rekdals utskjelling av Bakke direkte på Nrk foran 800.000 – 1 million seere, ikke er direkte sammenlignbare.

Mange håper nå at ”gutteklubben grei” i TV2 nå tar grep, slik at man slipper å se Kjetil Rekdal som såkalt fotballekspert i TV2 ruta på en stund. Reporter Ernst A. Lersveen var for noen år siden, uheldig med noen uttalelser og ble plassert på sidelinjen!


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=288