Hva er det Regjeringen bruker oljeformuen til?
Dato: 29 December kl. 00:00 Emne: Redaktør

Statsminister Jens Stolenberg
Jens Stoltenberg
I dagens (29.12.11) Bergens Tidendenes papirutgave leser vi om prostata kreftpasienter, som får time for operasjon 5 måneder ut i tid i Norge, men som selv reiser til Sverige og blir operert i løpet av 1 uke. Regningen på kr. 100.000,- tar de selv.


Hvor er oppfølgingen av Stoltenbergs lovnad om kreftbehandling i løpet av 20 dager? Den er helt fraværende. Dette fordi sykehusene i Norge innrømmer at de ikke har nok operasjonshjelpemidler (Vinci roboter), kirurger eller operasjonslokaler til å ta unna køen. Da burde Staten ta regningene til disse pasientene i henhold til Stoltenbergs tidligere lovnad.

Tror man at noen i Regjeringen hadde ventet i 5 måneder? Nei, det hadde vært rett forbi køen og inn på enerom. Ferdig i løpet av 3 dager!

Nå har Stoltenberg begynt å ro. Nå hevder han at det hele befolkningen hørte på TV, om behandling innen 20 dager for kreftpasienter, bare var et forslag til helseforetakene. Det er tydelig at Statsministeren ikke har vært godt nok orientert om Helseforetakene og helsekøene i Norge.

Det Helseforetakene nå trenger, er ikke flere forslag, men penger som følger med alle forslagene. Det kan Stoltenberg skaffe. De man nå behandler i Helseforetakene, er de som var med på å "bygge landet". Bør man ikke bruke litt av Ojeformuen på dem?

Så er det beredskapen rundt om i landet ved uvær. Den har vist seg å være ikke eksisterende. Både strøm- og telefonnettet har i de siste uken av 2011 vært ned i store deler av landet. I Oslo fungerer det og da ser det ut til at Regjeringen synes at alt er OK.

I dagens Nrk TV har Stoltenberg ombestemt seg og tar turen til Vestlandet like vel. Samtidig lover han oss høyere avgifter for bedre beredskap.
Det ser ut til at han trives best i utlandet, hvor han kan gi bort milliarder til bevaring av gamle hus, mens våre egne klenodier råtner på rot. Det et viktig å få være med på ”klassebilde” for Europas leder.

Skrevet 29.12.11. Kl: 19:59


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=290