Hvilke planer har Byrådet med utviklingen av Bergen?
Dato: 09 January kl. 15:24 Emne: Redaktør

Byrådet i Bergen

Foto: Odd Arne Olderbakk/NRK
Vi gratulerer Kristiansand med det fantastiske konsert- og teaterbygget Kilden. Kristiansand er en by på størrelse med 2 av bydelene i Bergen. Grieghallen i Bergen var et praktbygg da det ble åpnet i 1978, men er som det meste i dag sterkt akterutseilt med hensyn til å dekke behovet til kulturlivet i Bergen. Man kan ikke i fremtiden bare satse på godt vær og utendørs konserter på Koengen.


Så har vi Bergenshallen fra 1968 og den eneste ishallen i Norges nest største by. Hallens kapasitet er helt sprengt! Kulturlivet i Bergen lider sammen med skolebygg og mangel av en innendørs skøytehall, en hall som Stavanger har greid å reise.

Vi har talentene i Bergen, men mangler arenaene. Det er ikke rart at de fleste talentene forlater Bergen for videre utvikling andre steder. Byrådet har spilt fallitt ved å unnlate å beskatte de rikeste med eiendomsskatt, noe som bremser den videre utvikling av Bergen. Byrådet må være klar over at de fikk en masse stemmer ved valget, ikke for sitt eget arbeid, men på grunn av AP sentralt sine tabber på Vestlandet.

Og oppe i alt dette holdes skolebyrådet seminar hvor han forteller at Bergensskolene skal bli Verdens beste. Dette samtidig med at de fleste skolene råtner på rot. Skolebyggene er ubrukelige grunnet helsefarlig inneklima og elevene må flyttes fra skole til skole, noe som Bergens Tidende har dokumentert!! God bedring! Vi kan være glad for at vi har Trond Mohn blandt oss. Uten hans gavmildhet hadde det hatt lite eller ingen ting.


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=292