John Arne Riise sier at han ønsker å hjelpe yngre spillere i landslaget med å bl
Dato: 12 October kl. 18:27 Emne: Sport

John Arne Riise I VG den 12.10.12 sier John Arne Riise at han ønsker å hjelpe yngre spillere i landslaget med å bli mentalt sterkere. Han mener at han er godt kvalifisert, via måten han selv har kjempet seg frem både i livet og på fotballbanen??


Ohi! Dette var sterkt, og viser vel snarere hvilke selvbilde og hvilke selvinnsikt John Arne har. En eventuell coathing tror jeg ville ødelagt mer enn den hadde gagnet. Ser for meg en forelesning med fortellinger om hvor fantastisk han selv har vært i en hver setting.

Hadde sikkert kunnet lært noen om hvordan man møtte opp ¼ før en pressekonferanse, om hvordan man til en hver tid vet hvor der er et TV kamera for et intervju, og når man skal ta av seg trøyen for å vise frem kroppen sin.

Vi mener at John Arne ikke klarer å skille mellom fotballspilleren og privatpersonen Riise. Det at folk mener at John Arne er en flink fotballspiller (offensivt), betyr ikke at de aksepterer personen Riise som privatperson. Her er det at vi mener at selvinnsikten er helt fraværende.

Vi mener at John Arne Riise med sin mangel på selvinnsikt, noe han har vist gang på gang, som ved sending av SMS til landets unge kvinner og SMS til ÅFK om statuen utenfor Collor Line stadion, ikke egner seg til å coathe andre. Nei la noen som har et ryddig hode lære de unge spillerne selvtillit.

Til slutt en bønn til media. La også andre spillere få slippe til foran kamera. Vi vet at Riise står klar, men ha litt tålmodighet med de andre.

En annen episode som bekrefter JAR dårlige selvinnsikt er hans opptreden da Norge fikk straffespark i kampen mot Kypros 16.10.12. Tarik Elyounoussi var satt opp som 1. alternativ. I følge Tarik var John Arne 2 ganger borte og spurte Tarik om han var nervøs og om han ville ta straffen.

Tarik avfeide John Arne og alle vet resultatet. En person med dårligere psyke hadde kanskje misset. Steffen Iversen og Bent Skammelsrud, nåværende og tidligere Rosenborg spillere, ble i følge VG forbannet da de fikk høre om episoden. John Arne Riise bør rydde opp i sin egen væremåte før han kan hjelpe andre.

I følge VGs rosa sportsider 10.11.12 omtales John Arne Riise i Ivers bok " Født til fotball " som en komplett idiot, i forkant av slagene i Drammen fra John Carew.


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=294