Er alt tillatt i politikken, bare ingen vet om det?
Dato: 20 October kl. 12:10 Emne: Offentlig

Rune Øygard Overgrepssaken i Vågå er en stor belastning på lokalsamfunnet og AP. Spørsmålet er hvor mye AP viste! Jens Stoltenberg


Undertegnede hadde 13.10.12 følgende ytring på itBergen:

Nå forlater AP den overgrepstiltalte ordføreren i Vågå, Rune Øygard, som rotte som forlater et synkende skip. AP har hele tiden vist om Øygards mange reiser og overnattinger med den unge jenten. Hvorfor ble det ikke reist spørsmål om dette?
Det ser ut til at innen politikk er det helt OK å ofre både gamle og unge. Det viktigste er å trekke seg ut i tide! Sitat slutt:

Derfor virker det litt patetisk når APs ledelse i etterkant kommer ut og anbefaler Øygard å fratre sin stilling. Hvorfor har ingen i APs ledelse stilt spørsmål med Øygards mange besøk og reiser med den fornærmede, noe som også omfattet middag i statsminister boligen til Stoltenberg.
Det burde ha ringt en bjelle for AP tidligere! Er alt tillatt bare det gagner politikken?

Et spørsmål undertegnede har stilt seg fra overgrepssaken ble kjent er: Hvorfor vil den fornærmede og hennes familie utsette seg for den umenneskelige påkjenning det er å stå opp mot Bygde dyre og alle Øygards venner og politiske medløpere og bli uthengt i retten dersom anmeldelsen var falsk? Dette gir meg et perspektiv på saken!

Skrevet 201.10.12


Denne artikkelen kommer fra itBergen.no™
http://www.itbergen.no

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.itbergen.no/modules.php?name=News&file=article&sid=296